Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό είναι το μυστικό της Emily Ratajkowski για υπέροχα μαλλιά «της δεύτερης ημέρας»

Λιπαρότητα τέλος!



Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως. Σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της, τόσο με τις τολμηρές συνήθως στιλιστικές της επιλογές, όσο και με τη γήινη, φυσική ομορφιά της. Ένα από τα πιο δυνατά της στοιχεία (οκ, πέρα από το αψεγάδιαστο σώμα της) είναι και τα μαλλιά της, τα οποία δείχνουν τις περισσότερες φορές επιμελώς ατημέλητα και την κολακεύουν πάρα πολύ.

Το μοντέλο, όπως κάθε επαγγελματίας στον χώρο της μόδας, συνεργάζεται με κορυφαίους experts, οι οποίοι είναι λογικό να την έχουν μυήσει στα μυστικά ομορφιάς, τα οποία αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της και φροντίζουν ώστε να έχει πάντοτε μια περιποιημένη εμφάνιση. Ανάμεσα στα μυστικά αυτά, βρίσκεται και ένα που αφορά το styling των μαλλιών της, χάρη στο οποίο ακόμα και τα μαλλιά «της δεύτερης ημέρας» δείχνουν υπέροχα.

Όπως φαίνεται, η Emily Ratajkowski έχει βρει τη λύση που καλύπτει τις ανάγκες του απαιτητικού της προγράμματος, ενώ καταπολεμά τις επιπτώσεις που έχει στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά της, ο δραστήριος, αστικός τρόπος ζωής, όπως η λιπαρότητα, η αίσθηση κνησμού, η δυσάρεστη οσμή και η έλλειψη όγκου.

Από τις ώρες στη δουλειά μέχρι την προπόνηση που κάνει για να διατηρείται σε φόρμα ή και τις βόλτες της στους δρόμους της πόλης, η Emily Ratajkowski χρησιμοποιεί στα μαλλιά της το Fresh Affair, ένα πολυτελές dry shampoo νέας γενιάς, το οποίο φρεσκάρει τα μαλλιά της με μια κίνηση.

Αυτό το dry shampoo της Kérastase, είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και άμυλο ρυζιού κι έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς καταπολεμά τις ανεπιθύμητες οσμές και διατηρεί το χτένισμα περισσότερο, χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα ή να βαραίνει τα μαλλιά. Αντιθέτως, δημιουργεί μια ανάλαφρη αίσθηση, αφήνοντας τα μαλλιά εξαιρετικά καθαρά και αναζωογονημένα.

Το Fresh Affair έχει το ξεχωριστό άρωμα Glossy Neroli, το οποίο ανοίγει με τις δροσερές νότες του λεμονιού, με το περγαμόντο και το μανταρίνι, αποτελεί μια ωδή στη φρεσκάδα και διαρκεί μέχρι το επόμενο πρωί.

Εφάρμοσέ το όπως η Emily Ratajkowski:

  • Ανακίνησε καλά και εφάρμοσε όσο προϊόν επιθυμείς, σε απόσταση 15 εκατοστών μακριά από τα μαλλιά, εστιάζοντας στις ρίζες και στο τριχωτό.
  • Κάνε μασάζ στο τριχωτό και περίμενε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Βούρτσισε τα μαλλιά ώστε να απομακρυνθεί η περίσσεια προϊόντος.
  • Τέλος, φόρμαρε τα μαλλιά με τα χέρια για το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα.

 

Credits cover photo @emrata Instagram

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου