Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτή είναι η ενυδατική κρέμα στην οποία «ορκίζεται» η Gwyneth Paltrow και είναι πολύ οικονομική

Αποτελεί το απόλυτο μυστικό ομορφιάς των makeup artists χάρη στην σύνθεσή της με συστατικά φυσικής προέλευσης



Η 48χρονη Gwyneth Paltrow είναι γνωστό πως αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της και την εικόνα της και δεν διστάζει να ξοδέψει αρκετά χρήματα όταν πρόκειται για αυτόν τον σκοπό. Ωστόσο, υπάρχει ένα προϊόν το οποίο δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της σταρ και κάνει τη διαφορά καθώς σε σχέση με τα υπόλοιπα skincare products της, αυτό είναι πολύ οικονομικό!

Πρόκειται για μια κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις: ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα, primer πριν το μακιγιάζ, αλλά και προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου. Επιπλέον, λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα. Η σύνθεσή της με συστατικά φυσικής προέλευσης, πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει στην επιδερμίδα τα κατάλληλα εφόδια για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης. Είναι η κρέμα Lait-Crème Concentré της Embryolisse, ένα top beauty product το οποίο, εκτός από την Gwyneth Paltrow, το λατρεύουν και η Scarlett Johansson, η Lady Gaga, η Alexa Chung, αλλά και πολλοί makeup artists του Hollywood.

Εφαρμόζοντας την κρέμα αυτή, το δέρμα επανορθώνεται, αποκτά ελαστικότητα και επανακτά τη λάμψη του. Η κρεμώδης υφή γαλακτώματος χαρίζει μεταξένια αίσθηση άνεσης που ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η πολυχρηστικότητά της την καθιστά το απόλυτο μυστικό ομορφιάς των makeup artists για τις φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα, γεγονός που αποκάλυψε η makeup artist Julia Carta, η οποία έχει συνεργαστεί με την ηθοποιό Keira Knightley, στην Daily Mail. 

Το καλό νέο είναι πως μπορείς να βρεις την κρέμα και στην Ελλάδα και να την εντάξεις και εσύ στην ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς!

 

Cover photo courtesy of Instagram @gwynethpaltrow

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department