Η Miranda Kerr έχει βρει το τέλειο μυστικό για απίθανη λάμψη στην επιδερμίδα

Το μυστικό του μοντέλου και τα οφέλη του στην επιδερμίδα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αυτό που θέλουμε ολοένα και περισσότερο οι γυναίκες, είναι να νιώθουμε την επιδερμίδα μας να «αναπνέει», να αισθανόμαστε άνεση και να τη βλέπουμε να λάμπει. Αυτή η κατάσταση της επιδερμίδας εξαρτάται από την σωστή περιποίηση που της προσφέρουμε και η Miranda Kerr φαίνεται πως έχει βρει τον κατάλληλο σύμμαχο. Η ίδια καταφέρνει να διατηρεί τη λάμψη και τη φρεσκάδα της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την περίοδο του καλοκαιριού ακολουθεί πιστά ένα μυστικό ομορφιάς.

photo courtesy of Instagram @mirandakerr

 

Η 38χρονη, όπως έχει δηλώσει σε ξένο μέσο ενημέρωσης, είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι η επιδερμίδα της πλέον δείχνει καλύτερα από κάθε άλλη φορά και σε αυτό συμβάλλει το ότι κάνει περισσότερη απολέπιση και της προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση.

Η ρουτίνα περιποίησης της περιλαμβάνει ένα scrub προσώπου με κουρκουμά. Πρόκειται για το TURMERIC BRIGHTENING & EXFOLIATING MASK της εταιρίας της, KORA ORGANICS, το οποίο χρησιμοποιεί ακριβώς μετά τον καθαρισμό του προσώπου της.

photo courtesy of KORA ORGANICS

 

Η σύνθεση του προϊόντος περιλαμβάνει συστατικά τα οποία προσφέρουν τόσο χημική όσο και φυσική απολέπιση. Δίνει άμεσο αποτέλεσμα φωτεινότητας στην επιδερμίδα, κάνοντάς την παράλληλα απαλή. Είναι ένα προϊόν απολέπισης που όμως λειτουργεί και ως μάσκα και χάρη στα πολύτιμα συστατικά του παρέχει πλούσια θρέψη στην επιδερμίδα.

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

 

Cover photo courtesy of Instagram @mirandakerr 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares