Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Miranda Kerr έχει βρει το τέλειο μυστικό για απίθανη λάμψη στην επιδερμίδα

Το μυστικό του μοντέλου και τα οφέλη του στην επιδερμίδα



Αυτό που θέλουμε ολοένα και περισσότερο οι γυναίκες, είναι να νιώθουμε την επιδερμίδα μας να «αναπνέει», να αισθανόμαστε άνεση και να τη βλέπουμε να λάμπει. Αυτή η κατάσταση της επιδερμίδας εξαρτάται από την σωστή περιποίηση που της προσφέρουμε και η Miranda Kerr φαίνεται πως έχει βρει τον κατάλληλο σύμμαχο. Η ίδια καταφέρνει να διατηρεί τη λάμψη και τη φρεσκάδα της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την περίοδο του καλοκαιριού ακολουθεί πιστά ένα μυστικό ομορφιάς.

photo courtesy of Instagram @mirandakerr

 

Η 38χρονη, όπως έχει δηλώσει σε ξένο μέσο ενημέρωσης, είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι η επιδερμίδα της πλέον δείχνει καλύτερα από κάθε άλλη φορά και σε αυτό συμβάλλει το ότι κάνει περισσότερη απολέπιση και της προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση.

Η ρουτίνα περιποίησης της περιλαμβάνει ένα scrub προσώπου με κουρκουμά. Πρόκειται για το TURMERIC BRIGHTENING & EXFOLIATING MASK της εταιρίας της, KORA ORGANICS, το οποίο χρησιμοποιεί ακριβώς μετά τον καθαρισμό του προσώπου της.

photo courtesy of KORA ORGANICS

 

Η σύνθεση του προϊόντος περιλαμβάνει συστατικά τα οποία προσφέρουν τόσο χημική όσο και φυσική απολέπιση. Δίνει άμεσο αποτέλεσμα φωτεινότητας στην επιδερμίδα, κάνοντάς την παράλληλα απαλή. Είναι ένα προϊόν απολέπισης που όμως λειτουργεί και ως μάσκα και χάρη στα πολύτιμα συστατικά του παρέχει πλούσια θρέψη στην επιδερμίδα.

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

 

Cover photo courtesy of Instagram @mirandakerr

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή