Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 τρόποι να ανανεώσεις το αντηλιακό στο πρόσωπο χωρίς να καταστρέψεις το μακιγιάζ σου

Θα ενθουσιαστείς!



Η χρήση του αντηλιακού είναι ένα από τα σπουδαιότερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, 365 ημέρες τον χρόνο. Είναι μια απαραίτητη συνήθεια για την υγεία της επιδερμίδας, που εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου και κινδυνεύει από βλαβερές επιπτώσεις. Βέβαια, γνωρίζεις πολύ καλά πως μια στρώση αντηλιακής προστασίας δεν είναι αρκετή. Όλοι οι δερματολόγοι συνιστούν την επανάληψη της εφαρμογής ανά τακτά διαστήματα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εσύ έχεις μακιγιαριστεί (ναι, ακόμα και στην παραλία);

Τη λύση έρχονται να δώσουν ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, με διάφανο αποτέλεσμα, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

SPF Brushes

Μπορεί να μην τα έχεις δει ποτέ έως τώρα, όμως τα αντηλιακά με πινέλο είναι γεγονός! Στην ουσία πρόκειται για αντηλιακό σε μορφή πούδρας που εφαρμόζεται με τη βοήθεια αυτού του πινέλου στο πρόσωπο. Παρέχουν ένα αόρατο πέπλο προστασίας, είναι εύκολα στην εφαρμογή αλλά και τη μεταφορά, ώστε να τα έχεις πάντα μαζί σου.

Sun Brush Min SPF50 Αντηλιακό Πινέλο Προσώπου Fotoprotector, Isdin

Touch of Tan Sunscreen SPF30, Brush on Block

 

 

SPF Face Mists

Ένας άλλος απολαυστικός τρόπος για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου την προστασία που χρειάζεται όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού και είσαι μακιγιαρισμένη, είναι τα αντηλιακά face mists. Εφαρμόζονται γρήγορα και εύκολα, δίνοντας παράλληλα μια αναζωογονητική αίσθηση.

Ambre Solaire Sensitive Advanced Mist Προσώπου SPF50, Garnier

Αντηλιακό Mist για Πρόσωπο και Σώμα SPF30, Eau Thermale Avene

Brume Solaire Hydratante SPF50, Biotherm

 

 

Sunscreen Sticks

Οι beauty junkies τα έχουν λατρέψει και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα κάνεις κι εσύ μόλις δοκιμάσεις ένα από αυτά τα προϊόντα. Τα αντηλιακά προσώπου σε μορφή stick είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ολιστική, αποτελεσματική προστασία σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα χείλη, τα αυτιά και τη μύτη, μάγουλα που απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα και συχνή εφαρμογή. Εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα και δεν αφήνουν λευκά σημάδια, κάτι που τα κάνει κατάλληλα και για την περίπτωση που έχεις μακιγιαριστεί.

Anthelios XL Stick Zone SPF50+, La Roche-Posay

Bariesun Stick Mineral SPF50+, Uriage

Invisible Sun Care Stick SPF50+, Clarins

Clear Suncare Stick SPF 50+, Shiseido

 

 

 

 

 

 

Cover photo credits unsplash.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department