Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο χτένισμά σου

Σώσε μια "bad hair day"

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Το καλοκαίρι η θερμοκρασία είναι τις περισσότερες ημέρες στα ύψη με αποτέλεσμα να έρχεσαι αντιμέτωπη με τον ιδρώτα και τα μαλλιά να μην δείχνουν καθαρά και φρεσκολουσμένα. Τη λύση σε μια #badhairday έρχεται να δώσει το super θαυματουργό προϊόν, dry shampoo.

Πρόκειται για ένα ξηρό σαμπουάν το οποίο έχει σχεδιαστεί με σκοπό να απορροφά τη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής και παράλληλα να προσφέρει στα μαλλιά όγκο και ένα φίνο άρωμα.  Το προϊόν διεισδύει στην τρίχα, απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα, βοηθώντας να εξαλειφθεί από τις ρίζες. Δεν αφήνει υπολείμματα και δεν είναι κολλώδες,

Το dry shampoo οφείλει την δράση του στις μικροκονιοποιημένες πούδρες που περιλαμβάνει η σύνθεσή του και είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή και πρακτικό που το λατρεύουν χιλιάδες γυναίκες και φυσικά το συστήνουν οι hair experts. Με αυτό τα μαλλιά δείχνουν σαν να έχεις μόλις βγει από το μπάνιο!

Για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα από την χρήση ενός dry shampoo θα πρέπει ωστόσο να ακολουθήσεις συγκεκριμένα βήματα.

Βήμα 1

Διάλεξε το σωστό για εσένα dry shampoo. Στην αγορά μπορείς να βρεις συνθέσεις που είναι ιδανικές για το χρώμα των μαλλιών σου.

Βήμα 2

Κράτησε τη σωστή απόσταση από το κεφάλι. Ψέκασε δηλαδή το προϊόν από απόσταση 15 εκατοστών.

Βήμα 3

Για να δώσεις στα μαλλιά σου ένα φρεσκολουσμένο look, χώρισε τα σε τμήματα. Ξεκίνα να ψεκάζεις τις ρίζες από την κορυφή του κεφαλιού προς τα κάτω.

Βήμα 4

Κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, για να απορροφηθεί σωστά το προϊόν και να δώσεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

Βήμα 5

Χτένισε τα μαλλιά σου με μια χτένα με φαρδιά δόντια για να τα ξεμπερδέψεις και να προσφέρεις ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα στο χτένισμά σου.

 

 

 

Πηγή cover photo: unsplashAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares