Ο οίκος Giambattista Valli δίνει την τέλεια ιδέα για να αναβαθμίσεις την κοτσίδα σου με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο

Κάνε το χτένισμα σου να μοιάζει βγαλμένο από πασαρέλα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Από πέρυσι κιόλας, η αγορά έχει γεμίσει με ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών, όπως τα scrunchies και τα κλαμεράκια, τα οποία έχουν εξελιχθεί σε hot trends και υπόσχονται με μια κίνηση να κάνουν κάθε σου χτένισμα να δείχνει κομψό, όλες τις ώρες. Ωστόσο, επειδή αυτά κοστίζουν, εμείς έχουμε εντοπίσει μια άλλη λύση που είναι πρακτική και ανέξοδη.

Η έμπνευση ήρθε μέσα από το show του οίκου Giambattista Valli για τη σεζόν S/S 22, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Στη νέα συλλογή του ο οίκος αποφάσισε να δώσει vibes από τα 50s. Η hair expert Cyndia Harvey δημιούργησε για τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα, wet-look κοτσίδες οι οποίες ήταν διακοσμημένες με κορδέλες, πιασμένες σε φιόγκους σε διαφορετικά σημεία των μαλλιών.

 

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτή την πρόταση για τα χτενίσματα μας. Τα it girls και οι influencers είχαν «υιοθετήσει» αυτό το στιλ και πριν από δύο χρόνια, όταν στην προσπάθειά τους να αναβαθμίσουν ένα τους χτένισμα, προσέθεταν κορδέλες από τα κουτιά ή τις σακούλες δώρου στα μαλλιά τους.

 

Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι σύγχρονο, πολύ φρέσκο και κομψό, χωρίς να χρειάζεται να υποκύψεις σε υπερβολές, ενώ ταιριάζει σε κάθε περίσταση, είτε βρίσκεσαι στη δουλειά είτε πρόκειται να πραγματοποιήσεις μια βραδινή έξοδο.

 

 

cover photo credits Instagram @cyndiaharveyAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares