Αν ετοιμάζεσαι να διασκεδάσεις στο Halloween, τότε πρέπει να δεις το μανικιούρ που προτείνει η Hailey Bieber

Ένα nail art που έχει γίνει trend και στο παρελθόν

Ειρήνη Διαμαντακίδου

H παράδοση λέει ότι τη συγκεκριμένη μέρα, οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά με τον «άλλο κόσμο», καθώς μπορούν να έρθουν σε επαφή με πνεύματα και νεκρούς. Το Halloween είναι μια από τις πιο διάσημες γιορτές των Αμερικανών, η οποία έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή και στον υπόλοιπο κόσμο και φέτος όλοι περιμένουν να το γιορτάσουν πώς και πώς.

Ανάμεσα στους celebrities που κάνουν τις προετοιμασίες τους και έχουν ήδη μπει σε αυτό το mood είναι και η Hailey Bieber, η οποία εκτός του ότι έχει ξεκινήσει να στολίζει με κολοκύθες και νυχτερίδες τον κήπο της, έχει φροντίσει για το μανικιούρ που θα συμπληρώσει το look της, την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.

Η Hailey Bieber «υιοθέτησε» ένα nail look το οποίο έχουμε δει να επικρατεί ως τάση και στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό μανικιούρ το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην Halloween ατμόσφαιρα και έγινε αμέσως το beauty inspo των κοριτσιών.

Το συγκεκριμένο μανικιούρ δημιουργήθηκε με ένα μαύρο βερνίκι νυχιών το οποίο έχει συνδυαστεί με  πράσινο βερνίκι με glitter, ενώ σε κάθε νύχι έχει σχηματιστεί μία curly γραμμή που παραπέμπει σε dragon eyes. Το αποτέλεσμα μοιάζει με τα λεγόμενα “velvet nails” τα οποία έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν, όμως όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Hailey Bieber, είναι ένα statement μανικιούρ που αξίζει να δοκιμάσεις και φέτος.

gif

 

 

 

cover photo credits Instagram @haileybieberAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares