Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ψάχνεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ; Η Dua Lipa έχει την ωραιότερη πρόταση για τον Νοέμβριο

Το nail art που επέλεξε η σταρ συνδυάζει τις δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και αποτελεί μια ψαγμένη εναλλακτική για το κλασικό γαλλικό



Τα περιποιημένα νύχια είναι ένα στοιχείο που κολακεύει την εμφάνισή μας και για το λόγο αυτό το ραντεβού για μανικιούρ μηνιαίως μας είναι απαραίτητο. Κι ενώ υπάρχουν σχέδια τα οποία έχουν κλασική αξία και τα αγαπάμε πολύ, πάντοτε αναζητούμε το κάτι διαφορετικό που θα κάνει τα άκρα μας να δείξουν πιο εντυπωσιακά.

Thank God, υπάρχουν και οι celebrities οι οποίες φροντίζουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram να μας ενημερώνουν για το καθετί που κάνουν στη ζωή τους και φυσικά για το μανικιούρ τους. Μια από αυτές είναι και η Dua Lipa, η οποία έχει αδυναμία στη nail art και ειδικά γαλλικό μανικιούρ, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ένα twist.

Πρόσφατα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας το νέο μανικιούρ της, το οποίο ενθουσίασε τους θαυμαστές της αλλά και εμάς. "Feeling autumnal” έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία βλέπουμε ένα snakeskin γαλλικό μανικιούρ, με διαφορετικές -κυρίως γήινες- αποχρώσεις σε κάθε νύχι. 

Όπως μπορείς να δεις, η σταρ προτίμησε για το μανικιούρ της την “deep French” εκδοχή, όπου το τελείωμα των νυχιών είναι πιο πλατύ από ό,τι στο κλασικό γαλλικό και ξεκινάνε λίγο πάνω από τη μέση των νυχιών.

 dualipanails

 Τα tips των νυχιών της έχουν μπλε, καφέ, πορτοκαλί και ασπρόμαυρο snakeskin εφέ και αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μανικιούρ που έχουμε δει έως τώρα!

  

photos credits Instagram @dualipa

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός