Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Τι σκιές να επιλέξεις



Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι απλά ένα εργαλείο μακιγιάζ αλλά ο καθρέφτης των σκέψεων των γυναικών, σύμβολο της θηλυκότητας και έκφρασης της ομορφιάς. Αποτελεί ένα διαχρονικό προϊόν το οποίο αγαπούν οι makeup artists, αφού ξεχωρίζει για την κομψότητά του, αναβαθμίζει το γυναικείο στιλ, αναδεικνύει τα χείλη, είναι ιδανικό τόσο για επίσημες περιστάσεις, όσο και για τις απλές βόλτες και εξόδους, ενώ ακόμα κι αν φορεθεί μόνο του χαρίζει ένα εντυπωσιακό makeup look.

Πολλές όμως είναι οι φορές που θέλεις να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν σου με το μακιγιάζ των ματιών, με τρόπο που θα φέρει την απόλυτη αρμονία και ισορροπία στο αποτέλεσμα. Ποιες είναι οι αποχρώσεις στις σκιές ματιών που ταιριάζουν τέλεια με αυτό και μπορείς να τις εμπιστεύεσαι σε κάθε περίσταση; Εμείς έχουμε την απάντηση!

Επίλεξε μεταλλικές σκιές για το μακιγιάζ των ματιών σου αν θέλεις ένα τολμηρό αλλά πολύ εντυπωσιακό makeup look. Μπορείς να διαλέξεις από την κλασική χρυσή μέχρι τη χάλκινη ή ακόμα και τις μοβ μεταλλικές σκιές, οι οποίες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις ένα glam αποτέλεσμα. Προτίμησε ένα κόκκινο κραγιόν με ματ υφή για να ισορροπήσει με τις shimmery σκιές στα μάτια.

metallicmov

@patrickta

 

Εφάρμοσε τις διαχρονικές και safe γήινες αποχρώσεις ή αυτές που περιέχουν έναν τόνο κόκκινου, όπως το κεραμιδί. Ή διάλεξε το μπεζ, το σάπιο μήλο και όποια άλλη απόχρωση πλησιάζει το ροζ ή το πορτοκαλί. Αυτές ταιριάζουν άψογα με το κόκκινο κραγιόν και μπορείς έτσι να δημιουργήσεις ένα πολύ «ζεστό» και «φρέσκο» makeup look.

giinesapoxr

@patrickta

 

giinesapoxroseis

@patrickta

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @patrickta

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα