Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Τι σκιές να επιλέξεις

Allyou Team

Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι απλά ένα εργαλείο μακιγιάζ αλλά ο καθρέφτης των σκέψεων των γυναικών, σύμβολο της θηλυκότητας και έκφρασης της ομορφιάς. Αποτελεί ένα διαχρονικό προϊόν το οποίο αγαπούν οι makeup artists, αφού ξεχωρίζει για την κομψότητά του, αναβαθμίζει το γυναικείο στιλ, αναδεικνύει τα χείλη, είναι ιδανικό τόσο για επίσημες περιστάσεις, όσο και για τις απλές βόλτες και εξόδους, ενώ ακόμα κι αν φορεθεί μόνο του χαρίζει ένα εντυπωσιακό makeup look.

Πολλές όμως είναι οι φορές που θέλεις να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν σου με το μακιγιάζ των ματιών, με τρόπο που θα φέρει την απόλυτη αρμονία και ισορροπία στο αποτέλεσμα. Ποιες είναι οι αποχρώσεις στις σκιές ματιών που ταιριάζουν τέλεια με αυτό και μπορείς να τις εμπιστεύεσαι σε κάθε περίσταση; Εμείς έχουμε την απάντηση!

Επίλεξε μεταλλικές σκιές για το μακιγιάζ των ματιών σου αν θέλεις ένα τολμηρό αλλά πολύ εντυπωσιακό makeup look. Μπορείς να διαλέξεις από την κλασική χρυσή μέχρι τη χάλκινη ή ακόμα και τις μοβ μεταλλικές σκιές, οι οποίες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις ένα glam αποτέλεσμα. Προτίμησε ένα κόκκινο κραγιόν με ματ υφή για να ισορροπήσει με τις shimmery σκιές στα μάτια.

metallicmov

@patrickta

 

Εφάρμοσε τις διαχρονικές και safe γήινες αποχρώσεις ή αυτές που περιέχουν έναν τόνο κόκκινου, όπως το κεραμιδί. Ή διάλεξε το μπεζ, το σάπιο μήλο και όποια άλλη απόχρωση πλησιάζει το ροζ ή το πορτοκαλί. Αυτές ταιριάζουν άψογα με το κόκκινο κραγιόν και μπορείς έτσι να δημιουργήσεις ένα πολύ «ζεστό» και «φρέσκο» makeup look.

giinesapoxr

@patrickta

 

giinesapoxroseis

@patrickta

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @patrickta 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares