Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αποκτήσεις έντονες μαύρες βλεφαρίδες με όγκο, με μια κίνηση

Δημιούργησε το απόλυτο makeup look



Μετά το lip balm και την ενυδατική κρέμα, η μάσκαρα αποτελεί το αγαπημένο μου προϊόν για όμορφα και φυσικά beauty looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενώ είμαι τυχερή με τις βλεφαρίδες που έχω, το συγκεκριμένο προϊόν είναι μία μικρή εμμονή για εμένα, αφού τις τονίζει ακόμα περισσότερο, αναδεικνύει το βλέμμα και το κάνει ακόμα πιο θηλυκό.

Αυτό που με ενθουσιάζει πάντοτε είναι όταν η μάσκαρα δίνει έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες και ενισχύει το χρώμα τους, ώστε αυτές να φαίνονται πιο πλούσιες και πυκνές. Και αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα το έχω βρει στην Astronomical Mascara της εταιρείας Byredo.

Με τρίχες σιλικόνης κατασκευασμένες σχολαστικά, ένα καμπυλωτό βουρτσάκι εφαρμογής και μια καινοτόμα σύνθεση μακράς διαρκείας, το προϊόν αυτό δημιουργήθηκε για να δώσει στις βλεφαρίδες νέα διάσταση ακριβείας με μια μόνο στρώση-ή XXL όγκο, χάρη σε ένα αποτέλεσμα που «χτίζεται». Απολύτως vegan και με 91% φυσικά συστατικά, είναι το πιο clean μάσκαρα της Byredo μέχρι σήμερα.

astronomicalbyredomasc

Μέσα στη neon πράσινη εκδοχή της τοτεμικής, εργονομικής συσκευασίας της Byredo, η Astronomical Mascara είναι μια νέα προσθήκη στο μακιγιάζ του brand, που εκφράζει τις βασικές αρχές του: υψηλή απόδοση, εκφραστική και ενστικτωδώς ποθητή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.