Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μυστικό για να επανορθώσεις τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια της νύχτας

Μειώνει την ψαλίδα και αναδομεί την τρίχα



Η υγεία των μαλλιών είναι απαραίτητη για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει ακόμα πιο όμορφη και γοητευτική. Παρότι αυτά μπορεί να ταλαιπωρούνται καθημερινά από το styling αλλά και άλλους παράγοντες, υπάρχει τρόπος να τα περιποιηθείς σε βάθος, μεταμορφώνοντάς τα και μάλιστα όσο εσύ κοιμάσαι.

Ναι, σωστά διάβασες. Το beauty sleep αυτή τη φορά επικεντρώνεται στη φροντίδα των μαλλιών και συγκεκριμένα, την αναδόμηση και τη μείωση της ψαλίδας κατά 84% σε μια μόνο νύχτα. Πώς γίνεται αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στη χρήση του ισχυρού BOTANICAL REPAIR STRENGTHENING OVERNIGHT SERUM της AVEDA.

Είναι ένα vegan, 99% φυσικό, ανάλαφρο και υψηλής απορρόφησης serum που δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο προστασίας στα μαλλιά σας που αποτρέπει την καταστροφή και το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφήνοντάς τα πιο δυνατά, βαθιά ενυδατωμένα και ορατά αναζωογονημένα.

avedaserum

Ενισχυμένο με την ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης των μαλλιών Botanical Repair™, το νέο serum δρα σε μια νύχτα, χτίζοντας τους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας, δυναμώνοντας και επαναφέροντας τα μαλλιά και προστατεύοντας τα από μελλοντικές φθορές. Ειδικά διαμορφωμένο για να παρέχει 8 ώρες αδιάκοπης επανόρθωσης στα μαλλιά και να δρα πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο τα μαλλιά δεν είναι τόσο εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, περιέχει έλαιο nangai, το οποίο βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα, μειώνοντας την εμφάνισή της κατά 84% σε μια μόνο νύχτα.

«Το “skinification” των μαλλιών είναι μια αναπτυσσόμενη τάση, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για την ελαφριά και απορροφητική υφή του serum καθώς και την υψηλή επίδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Η Aveda είναι ένα brand που δεν συμβιβάζεται και για αυτό η ομάδα μας χρειάστηκε περισσότερα από 2 χρόνια για να φτάσει στην επιθυμητή υφή και απόδοση του προϊόντος», αναφέρει η Camille Sasik PhD, η Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης Επανόρθωσης Μαλλιών. «Με το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum, οι καταναλωτές μπορούν να αναδομήσουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε ένα βράδυ με άμεση φυτική επανόρθωση. Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται σε θέση να προσφέρει ακόμη ένα προϊόν στην σειρά Botanical Repair™ το οποίο να συνδυάζει την επανόρθωση αλλά και την θρέψη της τρίχας σε βάθος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party