Αυτό είναι το πιο απλό αλλά και σικ αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το χτένισμά σου

Το είδαμε από την ηθοποιό Chloe Moretz και δεν κοστίζει τίποτα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Κατά καιρούς ίσως αναζητάς εκείνα τα αξεσουάρ που θα κάνουν το hair look σου να μοιάζει μοναδικό. Μερικά από αυτά που κάνουν θραύση στην αγορά είναι τα backstage clips, οι στέκες, τα scrunchies, αλλά και τα κλάμερ τα οποία έχουν πλέον αποκτήσει πιο μοντέρνο χαρακτήρα. Ωστόσο, υπάρχει ένα αξεσουάρ που δεν κοστίζει τίποτα για να το αποκτήσεις και το έχουμε δει να το φορούν ακόμα και διάσημες γυναίκες όπως η ηθοποιός Chloe Moretz.

Πιο συγκεκριμένα, η Chloe Moretz εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα μίνιμαλ beauty look, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στα μαλλιά της. Μπορεί το κούρεμά της να είναι ένα pixie αλλά o haistylist της, Gregory Russel, δημιούργησε μια όμορφη πλεξούδα συνδυασμένη με wet look στην κορυφή και πρόσθεσε μια λεπτή μαύρη κορδέλα όπως αυτές που βρίσκουμε στις σακούλες δώρου, στις οποίες συνήθως είναι τυπωμένο και το name του εκάστοτε brand.

kordelastamalliachloe

@gregoryrussellhair

 

Εκτός από το γεγονός ότι αυτές οι κορδέλες αναβαθμίζουν στη στιγμή το look, δεν κοστίζουν πραγματικά τίποτα και το αποτέλεσμα είναι ultra chic!

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @gregoryrussellhair 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares