Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Γαλλίδα ηθοποιός Camille Razat αποκάλυψε το μυστικό ομορφιάς της

Μέσα από το Youtube



Τη γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη σεζόν της σειράς του Netflix, Emily in Paris και μας έκανε να ενθουσιαστούμε με το ταλέντο αλλά και την ομορφιά της. Η Γαλλίδα ηθοποιός Camille Razat έχει ένα από τα πιο καθαρά, λαμπερά και αψεγάδιαστα πρόσωπα που έχουμε δει και οφείλει τη φυσική της γοητεία όχι μόνο στα γονίδιά της, αλλά και στη σωστή περιποίηση του προσώπου.

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στο YouTube την ενυδατική κρέμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ και η οποία όπως δήλωσε αποτελεί για εκείνην την ιδανική επιλογή για βάση του μακιγιάζ, καθώς το κρατά σταθερό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα της.

Το «κλειδί» στην ρουτίνα ομορφιάς της είναι λοιπόν η Lait-Crème Concentré του brand Embryolisse, από την οποία εφαρμόζει πάντοτε μια γενναιόδωρη ποσότητα στην επιδερμίδα της. Αυτή η best seller κρέμα με υφή γαλακτώματος έχει σύνθεση με συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει στην επιδερμίδα τα κατάλληλα εφόδια για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης. Το δέρμα επανορθώνεται, αποκτά ελαστικότητα και επανακτά τη λάμψη του.

Επίσης, χαρίζει μεταξένια αίσθηση άνεσης που ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ η πολυχρηστικότητά της το καθιστά το απόλυτο μυστικό ομορφιάς των makeup artists για τις φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα.

embrioliscamillenew

 

 

 

 

 

cover photo credits @camillerazat

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.