Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Jennifer Aniston με νέο κούρεμα που κάνει τις γυναίκες να το ζητούν εδώ και τώρα

Η ηθοποιός βρήκε το τέλειο μήκος μαλλιών για το καλοκαίρι



Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Jennifer Aniston μας απασχολεί όχι μόνο για τις μεγάλες επιτυχίες της ή τον έρωτά της με τον Brad Bitt αλλά και για το αξεπέραστο beauty look της, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί σταθερό και έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια θαυμάστριές της.

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του beauty look της είναι φυσικά τα μαλλιά της, τα οποία εκπέμπουν effortless cool αέρα και έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα και το ανεπιτήδευτο hairstyle όλα σχεδόν τα χρόνια που την γνωρίζουμε. Πριν από λίγες ημέρες όμως η Jennifer Aniston αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή λόγω καλοκαιριού και έτσι, αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού της hairstylist Chris McMillan.

Η σταρ ανανέωσε τα μαλλιά της κόβοντάς τα σε μήκος που φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους, προσφέροντας τους περισσότερο αέρα και μια ιδανική εικόνα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο hairstylist Chris McMillan δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με την ηθοποιό, δείχνοντάς το νέο της κούρεμα, το οποίο και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε χαμό και άπειρα σχόλια.

jennmallia

photo credits @mrchrismcmillan

 

«Τίποτα καλύτερο από ένα φρέσκο ​​καλοκαιρινό κούρεμα για τη Jennifer Aniston. Η Jen αναδεικνύει στη φυσική υφή των μαλλιών της χρησιμοποιώντας το glossing detangler της @lolavie. Ένα καλό κούρεμα πρέπει να κάνει από μόνο του τη σωστή δουλειά, ώστε να μπορείς απλά να λούζεσαι και να αναδεικνύεις τα φυσικά μαλλιά σου τώρα το καλοκαίρι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο hairstylist, ταγκάροντας και τον Jonathan Gale που επιμελήθηκε το χρώμα των μαλλιών της ηθοποιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @jenniferaniston

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια