Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα χαρίσεις στο μακιγιάζ σου την ωραιότερη διακριτική λάμψη

Αποτέλεσμα τόσο ομοιόμορφο σαν φυσικό 



Η λάμψη στο πρόσωπο έχει γίνει ένα από τα ζητούμενα στοιχεία όχι μόνο στην περιποίηση αλλά και στο μακιγιάζ. Όποιο catwalk κι αν παρακολουθήσεις, όποια φωτογράφιση κι αν δεις, όποια έξοδο διάσημων κι αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι το δέρμα των γυναικών είναι πάντοτε φωτεινό και λαμπερό, σαν να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από το πέρασμα των χρόνων αλλά και από παράγοντες και συνήθειες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την όψη του.

Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Σίγουρα σπουδαίο ρόλο παίζουν τα προϊόντα που εφαρμόζονται στο πρόσωπο και τα δραστικά τους συστατικά. Όμως, πάντοτε ένα αποτέλεσμα μπορεί να ενισχυθεί και με τη δύναμη του μακιγιάζ, για το λόγο αυτό και στην αγορά θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα τύπου highlighter που υπόσχονται λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Ναι, αυτό είναι ένα από τα tips των make-up artists, ωστόσο αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν μακιγιάζ γιατί το αποτέλεσμα που δίνει σου φαίνεται too much, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το υπέροχο τρικ με το απόλυτο προϊόν του Korres: το Ελιξίριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος.

 Πρόκειται για ένα beauty προϊόν που θα λειτουργήσει ταυτόχρονα με δύο διαφορετικούς τρόπους ευεργετικά στην επιδερμίδα σου. Από τη μια, χάρη στην μέγιστη αντιοξειδωτική δράση του θα βοηθήσει στην άμυνα της επιδερμίδας και θα δράσει επανορθωτικα σε όλα τα σημάδια γήρανσης κάνοντας την πιο υγιή από ποτέ κι από την άλλη, χάρη στην υπέροχη υφή με τη διακριτική λάμψη της θα δώσει στο πρόσωπο μια απίστευτη λάμψη που θα είναι απόλυτα φυσική. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν και μόνο στα σημεία που θα έβαζες το highlighter  ή σε όλο το πρόσωπο! 

 

 

goldencr

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.