Πώς θα χαρίσεις στο μακιγιάζ σου την ωραιότερη διακριτική λάμψη

Αποτέλεσμα τόσο ομοιόμορφο σαν φυσικό 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η λάμψη στο πρόσωπο έχει γίνει ένα από τα ζητούμενα στοιχεία όχι μόνο στην περιποίηση αλλά και στο μακιγιάζ. Όποιο catwalk κι αν παρακολουθήσεις, όποια φωτογράφιση κι αν δεις, όποια έξοδο διάσημων κι αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι το δέρμα των γυναικών είναι πάντοτε φωτεινό και λαμπερό, σαν να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από το πέρασμα των χρόνων αλλά και από παράγοντες και συνήθειες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την όψη του.

Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Σίγουρα σπουδαίο ρόλο παίζουν τα προϊόντα που εφαρμόζονται στο πρόσωπο και τα δραστικά τους συστατικά. Όμως, πάντοτε ένα αποτέλεσμα μπορεί να ενισχυθεί και με τη δύναμη του μακιγιάζ, για το λόγο αυτό και στην αγορά θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα τύπου highlighter που υπόσχονται λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Ναι, αυτό είναι ένα από τα tips των make-up artists, ωστόσο αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν μακιγιάζ γιατί το αποτέλεσμα που δίνει σου φαίνεται too much, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το υπέροχο τρικ με το απόλυτο προϊόν του Korres: το Ελιξίριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος.

 Πρόκειται για ένα beauty προϊόν που θα λειτουργήσει ταυτόχρονα με δύο διαφορετικούς τρόπους ευεργετικά στην επιδερμίδα σου. Από τη μια, χάρη στην μέγιστη αντιοξειδωτική δράση του θα βοηθήσει στην άμυνα της επιδερμίδας και θα δράσει επανορθωτικα σε όλα τα σημάδια γήρανσης κάνοντας την πιο υγιή από ποτέ κι από την άλλη, χάρη στην υπέροχη υφή με τη διακριτική λάμψη της θα δώσει στο πρόσωπο μια απίστευτη λάμψη που θα είναι απόλυτα φυσική. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν και μόνο στα σημεία που θα έβαζες το highlighter  ή σε όλο το πρόσωπο! 

 

 

goldencrAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares