Πώς θα σώσεις τα μαλλιά σου από το σπάσιμο της τρίχας

Ακολούθησε πιστά το beauty μυστικό των hair experts

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά από διάφορους παράγοντες όπως το styling και έτσι, με το πέρασμα του χρόνου παύουν να είναι τόσο ανθεκτικά και λαμπερά. Για αυτό λοιπόν χρειάζονται αλλά και αξίζουν τη δική τους πολυτελή ρουτίνα περιποίησης, που θα επαναφέρει την υγιή τους όψη και θα τα βοηθήσει να απαλλαγούν από προβλήματα όπως το σπάσιμο της τρίχας.

Ένα από τα μυστικά των hair experts είναι το Metal Detox Concentrated Oil της L’Oréal Professionnel, που αποτελεί την απόλυτη, καθημερινή λύση για τη φροντίδα των μαλλιών, όποιος κι αν είναι ο τύπος τους. Το έλαιο αυτό είναι εμπλουτισμένο με Γλυκοαμίνη –ένα μόριο αρκετά μικρό ώστε να απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας τα οποία και είναι υπεύθυνα για το σπάσιμό της αλλά και για την αλλοίωση του χρώματος των μαλλιών.

Είναι ένα έλαιο με πλούσια υφή, με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά, απορροφάται αμέσως χωρίς να βαραίνει την τρίχα, προσφέρει -97% λιγότερο σπάσιμο, βαθιά ενυδάτωση και μακράς διάρκειας έλεγχο του φριζαρίσματος, 2 φορές περισσότερη θρέψη αλλά και θερμοπροστασία μέχρι και τους 230°C, ενώ έχει εθιστικό άρωμα.

metaldetoxoilnew

Πώς χρησιμοποιείται σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά;

Χάρη στην υφή του που μεταμορφώνεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε βρεγμένα είτε σε στεγνά μαλλιά ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε βρεγμένα μαλλιά, εφαρμόζεται εύκολα από τις ρίζες ως τις άκρες, επανορθώνοντας την τρίχα από μέσα προς τα έξω, λειαίνοντας αμέσως το περιτρίχιο, δίνοντας στα μαλλιά πιο πυκνή αλλά όχι βαριά αίσθηση, και δίνοντας ένταση και λάμψη στο χρώμα τους.

Σε στεγνά μαλλιά, εφαρμόζεται γρήγορα, επικαλύπτοντας την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει. Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά, πιο ελαστικά, και πιο όμορφα με φυσική λάμψη υγείας και μεταξένια αίσθηση. Οι κομμωτές το λατρεύουν ακριβώς γιατί αφήνει τα μαλλιά δυνατά και ανάλαφρα, χωρίς να τα βαραίνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares