Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Jennifer Lopez υιοθέτησε την πιο πολυσυζητημένη τάση στα νύχια για αυτή τη σεζόν

Οι ζεστές αποχρώσεις της σοκολάτας και της μόκας πρωταγωνιστούν 



Στη λίστα με τις σταρς του εξωτερικού που διαρκώς μας εμπνέουν με τα beauty looks τους βρίσκεστε δίχως καμία αμφιβολία και η Jennifer Lopez και μάλιστα στις κορυφαίες θέσεις. Η Λατίνα τραγουδίστρια έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να μυηθεί στα ωραιότερα και πιο αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς χάρη στους experts που την περιβάλλουν, ενώ φροντίζει να μην τα κρατάει μόνο για τον εαυτό της αλλά να τα μοιράζεται με τους θαυμαστές της μέσα από συνεντεύξεις της ή μέσα από τα social media.

Πρόσφατα, η Jennifer επισκέφτηκε το δεξί της χέρι Tom Bachik ο οποίος έχει υπογράψει πολλά από τα πιο εντυπωσιακά manicure της σταρ. Ο nail artist εμπνεύστηκε από τα χρώματα του φθινοπώρου αλλά και από τις τάσεις της σεζόν και δημιουργήσει στα νύχια της τραγουδίστριας ένα κομψό mani στην πιο γλυκιά απόχρωση: τη μόκα. 

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, τα νύχια της Jennifer Lopez είναι πολύ περιποιημένα και η απόχρωση που επέλεξε ο Bachik δείχνει τόσο πλούσια που είναι λαχταριστή!

Η Jennifer έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη της για το nude αλλά και τις ζεστές, γήινες αποχρώσεις τις οποίες φροντίζει να επιλέγει και στο μακιγιάζ της. 

 

https://www.instagram.com/p/CjlaEhNvAXh/?hl=en 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα