Skip to main content

BEAUTY TIPS

Θέλεις ένα γρήγορο αλλά κομψό χτένισμα; Η Kendall Jenner δίνει τη λύση

Οι φωτογραφίες της με το πανέμορφο messy updo είναι σκέτη έμπνευση



Η Kendall Jenner γνωρίζει πολύ καλά από μόδα και ομορφιά και έχει τον τρόπο να ξετρελαίνει τις θαυμάστριες της σε κάθε της εμφάνιση αλλά και με κάθε της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Άλλωστε η ίδια ξέρει ότι καθετί που δοκιμάζει και προτείνει προκαλεί φρενίτιδα και γίνεται αμέσως η επόμενη hot τάση.

Ως προς τα beauty looks της, αυτή τη φορά στεκόμαστε σε ένα πολύ κομψό και επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που έκανε το μοντέλο και το οποίο είναι η πιο γρήγορη λύση για μια έξοδο. Η Kendall Jenner δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, ποζάροντας στον φακό με ένα πανέμορφο messy updo χτένισμα εμπνευσμένο από τα 90’s.

Είναι ένα χτένισμα που έχουν «υιοθετήσει» πολλές διάσημες γυναίκες του εξωτερικού ανάμεσα στις οποίες και η JLo και το είδαμε να γίνεται must try ιδέα ιδιαίτερα την περίοδο του lockdown, καθώς είναι πολύ βολικό και εύκολο.

updokendal

@maryphillips

 

 

Στην περίπτωση της Kendall Jenner, το messy updo που διάλεξε θέλει τα μαλλιά χαλαρά πιασμένα πίσω αλλά και δύο τούφες να πέφτουν απαλά δεξιά και αριστερά του προσώπου της. Είναι ένα cool χτένισμα που όμως δίνει sexy vibes σε μια εμφάνιση και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @kendalljenner

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου