Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το beauty μυστικό που θα σου χαρίσει έναν χαλαρό και ευχάριστο ύπνο

Μυήσου στις ευεργετικές ιδιότητες των ελληνικών βοτάνων



Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα και να έχεις την ευκαιρία να δημιουργείς την απόλυτη ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Το μυαλό σου ίσως πάει αρχικά σε προϊόντα που έχουν να κάνουν με το χώρο, όμως εσύ μπορείς να ενισχύσεις τις στιγμές που θα περάσεις χωρίς στρες, αξιοποιώντας προϊόντα που έχουν να κάνουν με το σώμα και ταυτόχρονα με το πνεύμα και τα οποία βασίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες που κρύβουν τα ελληνικά βότανα. 

Ένα από τα πιο γνωστά είναι η λεβάντα. Αυτό το φυτό με το χαρακτηριστικό μωβ λουλούδι είναι από την αρχαιότητα δημοφιλές για την καταπραϋντική του δράση, για αυτό και το χρησιμοποιούσαν σε χαλαρωτικά λουτρά, ενώ πρόκειται για ένα φυτό με αντιμικροβιακή και τονωτική δράση.

Η επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία όταν αξιοποιούνται παράλληλα οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, είναι τεράστια. Το μυστικό κρύβεται στο De-stress + Unwind Roll-on Σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας από την εταιρία Korres και την κατηγορία KORRES Ηerbarium Lab. Το ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας ενισχύει το χαλαρωτικό προφίλ της φόρμουλας και συμβάλλει στην αίσθηση ηρεμίας του σώματος και του νου. Το προϊόν αυτό εφαρμόζεται με απαλό μασάζ στα σημεία των παλμών δημιουργώντας αίσθηση χαλάρωσης πριν από τον ύπνο.

korresherbariumlabrelaxinglavender

Μπορείς ακόμη να το εφαρμόσεις όλη τη διάρκεια της ημέρας στα σημεία των παλμών για άμεση αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, on-the-go, ιδιαίτερα όταν έχεις ένα πολύ πιεσμένο και γεμάτο άγχος και στρες πρόγραμμα. Ένα απαλό touch θα σε ανακουφίσει αμέσως!

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department