Πώς θα κρύψεις τις ατίθασες τούφες των μαλλιών σου ενώ τα στεγνώνεις

Απόλυτη περιποίηση, χωρίς να καταστρέφεις την τρίχα

Allyou Team

Κάπου εδώ θέλω να πω πως αυτό είναι ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να συμβούν με τα μαλλιά. Αφιερώνουμε τόσο χρόνο για να τα περιποιηθούμε και να τα χτενίσουμε και πολλές φορές, υπάρχουν κάποιες τούφες, που ό,τι και να κάνουμε, αυτές επιμένουν να παραμένουν ατίθασες και να ξεπροβάλλουν, κάνοντας το hair look μας τελικά να μοιάζει απεριποίητο.

Το λεγόμενο φριζάρισμα, συμβαίνει είτε λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών (όπως η υγρασία) είτε λόγω της φύσης της τρίχας. Συχνά, οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε να το αντιμετωπίζουμε με προϊόντα styling για δυνατό κράτημα, όμως κάθε issue είναι γεγονός πως πρέπει να αντιμετωπίζεται πολύ νωρίτερα και ως προς το συγκεκριμένο, αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται κατά τη διάρκεια του στεγνώματος των μαλλιών.

Οι ατίθασες τούφες που ξεφεύγουν βρίσκουν τώρα τον «δάσκαλό» τους! Και το λέω αυτό γιατί πραγματικά αν το δοκιμάσεις, θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα. Το απόλυτο μυστικό; Μετά το λούσιμο και την εφαρμογή των αγαπημένων σου προϊόντων, στέγνωσε τα μαλλιά σου με το θεϊκό εργαλείο Supersonic της Dyson, που όχι μόνο δε φθείρει, αλλά μάλιστα σέβεται και προστατεύει την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά στεγνά και εξαιρετικά λεία.

flyawaysupersonic

Είναι το επαγγελματικό αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείς, στο σπίτι. Αυτή η συσκευή hairstyling έχει μικρό αλλά πανίσχυρο μοτέρ υψηλής απόδοσης το οποίο προσφέρει γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα και σε συνδυασμό με το εξάρτημα Flyaway, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Οι ατίθασες τούφες κρύβονται κάτω από τις μακρύτερες τούφες για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, μόνο με αέρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η συσκευή αποτελεί αγαπημένο hairstyling tool των επαγγελματιών αλλά και πολλών influencers.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @lirisaw 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares