Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα κρύψεις τις ατίθασες τούφες των μαλλιών σου ενώ τα στεγνώνεις

Απόλυτη περιποίηση, χωρίς να καταστρέφεις την τρίχα



Κάπου εδώ θέλω να πω πως αυτό είναι ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να συμβούν με τα μαλλιά. Αφιερώνουμε τόσο χρόνο για να τα περιποιηθούμε και να τα χτενίσουμε και πολλές φορές, υπάρχουν κάποιες τούφες, που ό,τι και να κάνουμε, αυτές επιμένουν να παραμένουν ατίθασες και να ξεπροβάλλουν, κάνοντας το hair look μας τελικά να μοιάζει απεριποίητο.

Το λεγόμενο φριζάρισμα, συμβαίνει είτε λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών (όπως η υγρασία) είτε λόγω της φύσης της τρίχας. Συχνά, οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε να το αντιμετωπίζουμε με προϊόντα styling για δυνατό κράτημα, όμως κάθε issue είναι γεγονός πως πρέπει να αντιμετωπίζεται πολύ νωρίτερα και ως προς το συγκεκριμένο, αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται κατά τη διάρκεια του στεγνώματος των μαλλιών.

Οι ατίθασες τούφες που ξεφεύγουν βρίσκουν τώρα τον «δάσκαλό» τους! Και το λέω αυτό γιατί πραγματικά αν το δοκιμάσεις, θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα. Το απόλυτο μυστικό; Μετά το λούσιμο και την εφαρμογή των αγαπημένων σου προϊόντων, στέγνωσε τα μαλλιά σου με το θεϊκό εργαλείο Supersonic της Dyson, που όχι μόνο δε φθείρει, αλλά μάλιστα σέβεται και προστατεύει την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά στεγνά και εξαιρετικά λεία.

flyawaysupersonic

Είναι το επαγγελματικό αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείς, στο σπίτι. Αυτή η συσκευή hairstyling έχει μικρό αλλά πανίσχυρο μοτέρ υψηλής απόδοσης το οποίο προσφέρει γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα και σε συνδυασμό με το εξάρτημα Flyaway, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Οι ατίθασες τούφες κρύβονται κάτω από τις μακρύτερες τούφες για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, μόνο με αέρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η συσκευή αποτελεί αγαπημένο hairstyling tool των επαγγελματιών αλλά και πολλών influencers.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @lirisaw

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.