Βιταμίνη C: Το θαυματουργό συστατικό που συμβάλλει στην υγεία της επιδερμίδας

Αντιοξειδωτική προστασία με μια κίνηση

Allyou Team

Η βιταμίνη C έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά ενεργά συστατικά στη σύγχρονη φροντίδα της επιδερμίδας και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες. Δρα ως αντιοξειδωτικό και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και τη σύνθεση ελαστικών ινών στους ιστούς, μειώνει τις μετατοπίσεις των χρωστικών ουσιών και φωτίζει την επιδερμίδα. Επιπλέον, η βιταμίνη C μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλη τη διάρκεια του χρόνου ως μέρος της καθημερινής φροντίδας και δεν περιορίζεται μόνο στους μήνες με πιο έντονες τις ακτίνες του ήλιου.

Εφαρμόζεται ιδιαίτερα το βράδυ, προστατεύει από τις οξειδωτικές φθορές ενισχύει την αναγέννηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο και έτσι προλαμβάνει αποτελεσματικά την ορατή γήρανση.

Πού θα βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα, πλούσια σε Βιταμίνη C; Εμείς σου προτείνουμε την ολοκαίνουρια Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser της Avon, μια σταθερή μορφή βιταμίνης C, που λειτουργεί ως μια εξαιρετικά ελαφριά φροντίδα ημέρας για όλες τις ηλικίες

Η σύνθεση που απορροφάται γρήγορα με ενσωματωμένο δείκτη αντηλιακής προστασίας 50 προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται για 24 ώρες και παραμένει συνεχώς ματ, γεγονός που καθιστά την Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser ως το τέλειο primer για το μακιγιάζ.

Η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα κάνει αμέσως την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και, με συχνή χρήση, απαλύνει την όψη των σημαδιών και των κηλίδων λόγω της ηλικίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares