Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 μυστικά για νεανική επιδερμίδα από την Gwyneth Paltrow

Κράτα σημειώσεις



Η Gwyneth Paltrow είναι μια από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς παγκοσμίως. Πέρα όμως από το ταλέντο της στην υποκριτική για το οποίο έχει απασχολήσει το Hollywood από το ξεκίνημα της καριέρας της, η σταρ είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στο γυναικείο κοινό για τη σχέση της με την ομορφιά και την ευεξία. Η ίδια έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια το δικό της site μέσα από το οποίο μοιράζεται συμβουλές αλλά και μυστικά ομορφιάς τόσο δικά της όσο και διαφόρων experts, ενώ διατηρεί και το δικό της e- shop.

Μιλώντας κάποια στιγμή για την επιδερμίδα της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η ηθοποιός μοιράστηκε με τις θαυμάστριές  της πως έχει ξηρή επιδερμίδα και αυτό είναι κάτι με το οποίο έχει μάθει να ζει για πολλά χρόνια. Αυτό το skin issue την έχει οδηγήσει στο να ακολουθεί τη δική της «στρατηγική» στην περιποίηση του προσώπου, η οποία τη βοηθάει ώστε η επιδερμίδα της να παραμένει «φρέσκια», απαλή σαν μετάξι, λαμπερή, ενυδατωμένη αλλά και να έχει ορατά νεανική όψη.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα τρία μυστικά ομορφιάς τα οποία ακολουθεί «τυφλά» η σταρ:

Ένα από τα essentials για την ξηρή επιδερμίδα της είναι οι μάσκες ματιών καθώς η ξηροδερμία κάνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από αυτά να είναι ακόμα πιο ευάλωτη, με αποτέλεσμα το βλέμμα να δείχνει συχνά αρκετά κουρασμένο, θαμπό ενώ, όπως η ίδια έχει δηλώσει, έρχεται αντιμέτωπη και με πρήξιμο γύρω από τα μάτια.  Η ηθοποιός χρησιμοποιεί συχνά μάσκες ματιών ενισχυμένες με δραστικά συστατικά, τις οποίες και εφαρμόζει για δέκα λεπτά και αυτά είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά στο πώς δείχνει η περιοχή των ματιών.

Το δεύτερο μυστικό της είναι στην ουσία η αγάπη της για τα face oils. Η Gwyneth Paltrow χρησιμοποιεί ειδικά λαδάκια για το πρόσωπο αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και αυτό συμβάλλει στο να δείχνει η επιδερμίδα πιο γεμάτη αλλά και να «μαλακώνουν» οι ρυτίδες και να επανακτά τη λάμψη της.

Τέλος, το τρίτο μυστικό ομορφιάς της ηθοποιού είναι η εφαρμογή ενός lip balm με θρεπτικά συστατικά για τα χείλη αλλά και ενυδατικά στοιχεία. Αυτό βοηθάει στην επαναφορά του όγκου και της λάμψης τους. Η σταρ έχει πει πως εφαρμόζει lip balm κάθε δύο λεπτά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @gwynethpaltrow

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.