Skip to main content

BEAUTY TIPS

Κάνεις σολάριουμ; Αυτό το μανικιούρ της Hailey Bieber θα αναδείξει το μαύρισμά σου

Το μοντέλο, influencer και ιδρύτρια του brand Rhode μοιράστηκε το μανικιούρ της μέσα από το Instagram



Η Hailey Bieber αγαπάει τη μόδα και την ομορφιά και για το λόγο αυτό φροντίζουμε να παρακολουθούμε τακτικά τις δημοσιεύσεις της στο Instagram, μιας και μέσα από το προφίλ της μοιράζεται ό,τι νέο δοκιμάζει. Πρόσφατα, η ίδια μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της και συγκεκριμένα μέσα από stories, το μανικιούρ που έκανε με αφορμή το πολύ αγαπητό και δημοφιλές Μουσικό Φεστιβάλ, το Coachella το οποίο διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά και συγκεντρώνει επάνω του όλα τα φώτα.

Το μοντέλο, influencer και ιδρύτρια του brand Rhode επέλεξε να αφήσει για λίγο το viral glazed – doughnut μανικιούρ της και το αντικατέστησε με ένα τολμηρό χρώμα στα νύχια και ειδικότερα με φλούο πράσινο.

Το σχήμα των νυχιών της παρέμεινε το γνωστό αμυγδαλωτό όμως η Hailey Bieber απαρνήθηκε για λίγο τα ουδέτερα χρώματα τα οποία είναι γνωστό στον beauty κόσμο πως τα λατρεύει όσο τίποτα άλλο!

Το χρώμα δεν ήταν η μόνη εντυπωσιακή αλλαγή στο μανικιούρ της. Η Hailey Bieber πρόσθεσε ένα touch πολυτέλειας με χρυσές γραμμές στα νύχια της οι οποίες έδωσαν το marbled εφέ, μια τάση που έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες και στο παρελθόν.

prasinofluonailsbieber

photo @haileybieber Instagram 

 

 

Αυτός ο συνδυασμός που διάλεξε η Hailey για το μανικιούρ της μπορεί να είναι τολμηρός, αλλά αναδεικνύει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα και γίνεται hot πρόταση για το φετινό καλοκαίρι ή για τις γυναίκες που έχουν ξεκινήσει σολάριουμ.

Τι λες, θα το δοκίμαζες στο επόμενο ραντεβού σου στο nail bar;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @haileybieber Instagram 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 τρόποι για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου μετά από ένα ηλιακό έγκαυμα

Τι να κάνεις για να επανέλθει το δέρμα σου σύντομα και να διαχειριστείς τη δυσφορία που προκαλεί ένα ηλιακό έγκαυμα

BEAUTY TIPS

Glow! Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Lopez

Συμβουλές και μυστικά για να αποκτήσετε τη διαχρονική λάμψη της Jennifer Lopez

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral