Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Mandy Moore ποζάρει με ένα από τα πιο hot κουρέματα της άνοιξης

Είσαι έτοιμη να τολμήσεις μια ανανέωση που θα ενθουσιάσει τους πάντες;



Οι γυναίκες πάντοτε νιώθουμε πως όταν αλλάζει μια εποχή, τότε είναι και το κατάλληλο timing για να κάνουμε μια ανανέωση στα μαλλιά μας, είτε αλλάζοντας ή φρεσκάροντας το χρώμα τους, είτε επιλέγοντας ένα νέο κούρεμα. Αυτή και μόνο η beauty αλλαγή αυτομάτως ανανεώνει τη διάθεση μας και την εκτοξεύει στα ύψη, ενώ μας χαρίζει ένα αίσθημα απελευθέρωσης και μας δίνει ένα boost αυτοπεποίθησης!

Αν χρειάζεσαι ένα inspiration για τη φετινή άνοιξη, τότε η ωραιότερη, η πιο cool ιδέα έρχεται από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργό και ηθοποιό, Mandy Moore η οποία τόλμησε να προχωρήσει σε αλλαγή στο κούρεμά της.

https://www.instagram.com/p/CrcVu1QL3az/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6fcece31-80a3-45bb-96c7-6d273273a708 

 

Η σταρ μας συστήνεται πια με ένα ολόφρεσκο shag κούρεμα, το οποίο αποτελεί την πιο hot τάση της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού του 2023. Πρόκειται για μια retro πρόταση, η οποία ταιριάζει απόλυτα σε κυματιστά μαλλιά ή μαλλιά με μπούκλες, με τα layers του να είναι από πολύ κοντά έως αρκετά μακριά.

Το συγκεκριμένο κούρεμα το οποίο το βλέπουμε παντού, είναι στην ουσία ένα lob haircut με φράντζα, έχει έντονο φιλάρισμα, χαρίζει όγκο στα μαλλιά κυρίως στις ρίζες μέχρι τη μέση και δίνει πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες για styling σε κάθε γυναίκα για το λόγο αυτό και κυριαρχεί στις επιλογές στα κομμωτήρια.

Ανάμεσα στις celebrities που έχουν προτιμήσει το shag κούρεμα είναι η Zendaya αλλά και η Alexa Chung, ενώ στις 25 Απριλίου η Mandy Moore έδειξε στους θαυμαστές της στο Instagram μια ακόμα μοντέρνα εκδοχή του!

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @mandymooremm

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.