Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Helena Christensen έχει το ιδανικό κούρεμα για γυναίκες άνω των 50

Θηλυκό, πρακτικό, σέξι και με πολλές επιλογές στο styling



‘Ο,τι και να πει κανείς για την Helena Christensen είναι λίγο. Η καλλονή από τη Δανία, η οποία έχει γράψει ιστορία ως ένα από τα supermodels της δεκαετίας του ’90 και έχει περπατήσει σε πασαρέλες πασίγνωστων οίκων μόδας μαζί με άλλες καλλονές, όπως η Linda Evangelista και η Cindy Crawford, εξακολουθεί να παραμένει τόσο εντυπωσιακή όσο ήταν στα νιάτα της.

Ο χρόνος φαίνεται πως για αυτή τη γυναίκα δεν είναι εχθρός αλλά σύμμαχος, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο μέσα από τις δουλειές της στο χώρο της μόδας, όσο και μέσα από αυτές στο χώρο της ομορφιάς, αλλά και από τις προσωπικές της στιγμές της οποίες μοιράζεται με τους θαυμαστές της στα social media.

Στις φωτογραφίες ή τα βίντεο που δημοσιεύει στο Instagram, η Helena Christensen πραγματικά λάμπει και γίνεται ένα πρότυπο για όλες τις γυναίκες άνω των 50 που θέλουν να δείχνουν και να νιώθουν όμορφες. Μάλιστα, η ίδια φροντίζει πολύ την εμφάνισή της και κάνει έξυπνες επιλογές που αναδεικνύουν τη φυσική της γοητεία. Μια από αυτές είναι και το κούρεμα το οποίο έχει «υιοθετήσει» τους τελευταίους μήνες.

Η Helena Christensen επέλεξε να κουρέψει τα μαλλιά της σε ένα σέξι καρέ μέχρι τους ώμους και αυτή της η αλλαγή της ταιριάζει πάρα μα πάρα πολύ. Το καρέ είναι ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα κουρέματα των celebrities και μια από τις πιο κομψές προτάσεις των κομμωτών για τις γυναίκες που επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret ζήτησε λοιπόν από τον κομμωτή της ένα καρέ κούρεμα με έξτρα layers, ώστε τα μαλλιά της να έχουν αρκετά περισσότερη κίνηση, το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικά όμορφο ακόμα και όταν αυτά είναι ατημέλητα, ενώ έτσι πέτυχε και τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών για styling.

https://www.instagram.com/p/CmLPETnMHvo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading 

 

Μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο στα layers, αλλά ζήτησε και ασύμμετρες αφέλειες οι οποίες τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το αποτέλεσμα; Ένα σέξι κούρεμα που όλοι έχουν λατρέψει επάνω της!

helenakourema

@helenachristensen

 

 

 

 

 

 

cover photo @helenachristensen

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ