Διπλός καθαρισμός προσώπου: Η beauty συνήθεια που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις 

Allyou Team

Η καθαρή επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο απαλή, φωτεινή, λαμπερή, φρέσκια και υγιής και μπορεί να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια, όπως αυτά ενός serum δηλαδή ενός ορού ή αυτά μιας ενυδατική κρέμας. Αν φοράς αντηλιακό, αν κάνεις καθημερινά μακιγιάζ, αν μένεις σε μια περιοχή με πολύ καυσαέριο και αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι κάτι περισσότερο για να αναπνεύσει η επιδερμίδα σου, τότε ο διπλός καθαρισμός είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις και πρόκειται στην ουσία για τη χρήση δυο διαφορετικών προϊόντων καθαρισμού του προσώπου για βαθύτερη δράση και άψογα αποτελέσματα. 

Πώς θα κάνεις διπλό καθαρισμό 

Θα χρειαστείς oil - based προϊόντα τα οποία και είναι ιδανικά για παράδειγμα για τις ημέρες που έχεις κάνει ένα πιο βαρύ μακιγιάζ. Αυτά τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος όπως η ευαίσθητη επιδερμίδα. Εφάρμοσε ένα τέτοιο προϊόν κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο καθώς το μασάζ βοηθάει πολύ στο να «λιώσουν» τα προϊόντα του μακιγιάζ και να αφαιρεθούν ευκολότερα. 

Αν το μακιγιάζ σου είναι πιο ελαφρύ και έχεις φορέσει απλά μια ενυδατική με SPF τότε μπορείς απλά να κάνεις ντεμακιγιάζ με micellar water. 

Έτσι, μπορείς να προχωρήσεις στο δεύτερο καθαρισμό του προσώπου με ένα προϊόν τύπου cream ή gel που δημιουργεί αφρό. Σε αυτό το βήμα, ο καθαρισμός βοηθάει στην απομάκρυνση της περίσσειας μακιγιαζ, του ιδρώτα, αλλά και των περιβαλλοντικών ρύπων.  Το «κλειδί» σε κάθε περίπτωση είναι να επιλέξεις ένα προϊόν με ενυδατική αλλα και θρεπτική φόρμουλα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares