Η Jessica Alba δείχνει πώς να εφαρμόσεις το κρεμώδες ρουζ με τρεις τρόπους

Η διάσημη ηθοποιός και πλέον beauty guru μοιράστηκε τα tips της στο Instagram

Allyou Team

Η Jessica Alba, εκτός από ηθοποιός, είναι και επιχειρηματίας στον κόσμο της ομορφιάς και μάλιστα, πριν χρόνια το πάθος της για τον χώρο αυτό την οδήγησε στο να δημιουργήσει το δικό της brand ομορφιάς με τίτλο Honest. Η ίδια, συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα δικά της μυστικά αλλά και συμβουλές που έχουν να κάνουν τόσο με την περιποίησης της επιδερμίδας, όσο και με το μακιγιάζ και αποδεικνύει ότι έχει εξελιχθεί σε μια beauty guru, την οποία μπορείς να εμπιστευτείς.

Πρόσφατα, η διάσημη ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δοκιμάζει και δείχνει τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να εφαρμόσεις το κρεμώδες ρουζ στο πρόσωπο, πετυχαίνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Κάθε τρόπος εφαρμογής, τονίζει βέβαια διαφορετικά την επιδερμίδα. Ο πρώτος τρόπος που δοκιμάζει η Jessica Alba είναι η εφαρμογή του ρουζ που ακολουθεί το γράμμα W. Συγκεκριμένα, απλώνει το κρεμώδες προϊόν στο πρόσωπο, ξεκινώντας από το ένα ζυγωματικό προς το άλλο, και περνώντας πάνω από το κόκκαλο της μύτης. Στη συνέχεια, απλώνει το προϊόν πολύ καλά με τη χρήση ενός πινέλου ώστε να γίνει πολύ καλό blending. Αυτός ο τρόπος δίνει το εφέ της ηλιοκαμένης όψης της επιδερμίδας και η ίδια, ενισχύει το look, βάζοντας ελάχιστη ποσότητα από το κρεμώδες ρουζ και στα χείλη της.

https://www.instagram.com/reel/CsT3Iscsgts/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3467694d-e3f8-4459-aacf-1dfc69e25d40 

 

Ο δεύτερος τρόπος βασίζεται στην εφαρμογή του προϊόντος κατά το γράμμα O. Είναι όπως λέει και η ίδια ο πιο παραδοσιακός τρόπος, κατά τον οποίο πρέπει να βάλεις λίγη ποσότητα από το κρεμώδες ρουζ στα μάγουλα σε κυκλικό σχήμα και έπειτα, να προσθέσεις και ένα touch στο κέντρο των χειλιών. Σε αυτόν τον τρόπο, σβήνεις το κρεμώδες ρουζ με ένα πινέλο, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις προς τα επάνω. Το αποτέλεσμα; Μια φρέσκια και νεανική επιδερμίδα.

Τέλος, ο τρίτος τρόπος είναι η εφαρμογή του προϊόντος σύμφωνα με το γράμμα C. Κατά τον τρόπο αυτόν, εφαρμόζεις ποσότητα από το κρεμώδες ρουζ ξεκινώντας λίγο πιο πάνω από την άκρη των φρυδιών και μέχρι τα ζυγωματικά. Έτσι, σχηματίζεται το γράμμα C. Επίσης, προσθέτεις κρεμώδες ρουζ κατά μήκος των χειλιών ταμποναριστά. Στη συνέχεια, σβήνεις το προϊόν στο πρόσωπο με ένα πινέλο κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις και φροντίζεις ώστε να γίνει πολύ καλό blending. Αυτός ο τρόπος κάνει τα ζυγωματικά πιο έντονα. Μπορείς να βάλεις λίγο από το αγαπημένο σου lip balm και είσαι έτοιμη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @jessicaalba 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares