Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ψάχνεις ένα εύκολο και κομψό χτένισμα για την επόμενη σου έξοδο; Η Sofia Richie δίνει την απόλυτη έμπνευση

Τέσσερα χτενίσματα του μοντέλου που αγαπήσαμε



Είναι μια από τις πιο επιδραστικές νέες γυναίκες στον χώρο της ομορφιάς παγκοσμίως. Στα 24 της χρόνια είναι μοντέλο και beauty director της εταιρίας Nudestix και ζει τη ζωή που κάθε νέα γυναίκα θα ήθελε να έχει. Η κόρη του θρυλικού Lionel Richie, Sofia, εντυπωσιάζει τόσο με την καριέρα της όσο και με το καλαίσθητο, super θηλυκό και ανεπιτήδευτο στιλ της το οποίο κάθε φορά κερδίζει το ενδιαφέρον των θαυμαστών της στα social media.

Εμείς σήμερα, «στεκόμαστε» σε υπέροχα χτενίσματα που έχουμε δει να επιλέγει κατά καιρούς. Η ίδια φροντίζει να μοιράζεται μέσα από το Instagram της φωτογραφίες όπου ποζάρει σαν μια αιθέρια ύπαρξη και μας δείχνει το εκάστοτε look της.

Τα τέσσερα χτενίσματα που ξεχωρίσαμε από τις επιλογές που έχει κάνει η Sofia Richie είναι εύκολα, κομψά και μπορείς να τα αντιγράψεις κάνοντας τα και μόνη σου στο σπίτι. Ένα αξεσουάρ αρκεί για να πετύχεις ένα hair look με φινέτσα το οποίο θα συμπληρώσει και ταυτόχρονα θα απογειώσει την εμφάνισή σου, δίνοντας της μια νότα πολυτέλειας.

Ο χαμηλός κότσος είναι ένα από τα αγαπημένα της χτενίσματα, αφού την έχουμε δει να το επιλέγει αρκετές φορές. Μάλιστα, πρόκειται για έναν slicked – back κότσο, δηλαδή τα μαλλιά είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και λεία.

 https://www.instagram.com/p/CrOs5nDJo6R/ 

 

Σειρά έχει η πλεξούδα. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά και το πλέξιμο τους είναι το κλασικό, ενώ το στοιχείο που χαρίζει μια νότα πολυτέλειας στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι το μεταξωτό μαντήλι στη βάση της πλεξούδας.

 https://www.instagram.com/p/CrOND6RNM5F/ 

 

Τα κυματιστά μαλλιά που πέφτουν χαλαρά στους ώμους είναι ένα από τα κορυφαία χτενίσματα του καλοκαιριού. Ταιριάζουν τόσο σε μια πρωινή βόλτα, όσο και σε μια βραδινή έξοδο ή μια επίσημη εμφάνιση. Αρκεί να είναι καλοχτενισμένα στη ρίζα τους.

 https://www.instagram.com/p/Cr8sPMKNV6X/ 

 

Τέλος, διαλέξαμε ένα girly και ταυτόχρονα σέξι look. Τα μαλλιά όπως μπορείς να δεις είναι ίσια και στις δύο πλευρές μπροστά έχουν προστεθεί δύο τσιμπιδάκια.

 

https://www.instagram.com/p/B2KrZufA_S7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8f46cb50-d59d-41c0-a806-35fad28be993  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 cover photo credits Instagram @sofiarichiegrainge

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department