Skip to main content

BEAUTY TIPS

5+1 ακαταμάχητα ξανθά για να ζητήσεις από τον κομμωτή σου!

Εκτυφλωτική γοητεία! 



Φλερτάρεις καιρό με το ξανθό αλλά δεν το έχεις τολμήσει ακόμα; Θέλεις μήπως να υποδεχτείς τις γιορτές με ένα εκτυφλωτικό ξανθό που θα φωτίσει τις μέρες σου; Ναι το ξανθό είναι κρυφός πόθος τόσο των γυναικών όσο και των αντρών! Αν ήρθε η ώρα για μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση στο χρώμα των μαλλιών σου, πάρε έμπνευση από τις πιο hot ξανθές παρουσίες για να ξέρεις τι ακριβώς θα ζητήσεις. 

 

Blake Lively

Αν αισθάνεσαι ότι το λαμπερό χρυσαφένιο ξανθό είναι η αλλαγή που ποθείς τόσο πολύ δοκίμασε ένα balayage όπου οι ρίζες σου παραμένουν πιο σκούρες. Είναι το κατάλληλο ξεκίνημα για ένα πέρασμα στον υπέροχο κόσμο των ξανθών με ένα σταδιακό ξάνοιγμα στις άκρες. Φρόντισε η απόχρωση που θα διαλέξεις να μην κάνει μεγάλη διαφορά με την επιδερμίδα σου. 

 

Gwen Stefani

Το κεφάλι της Gwen είναι συνώνυμο των 90s, ωστόσο το χρώμα της είναι εκτυφλωτικό και άπειρα λαμπερό. Αν έχεις σκούρη βάση σίγουρα είναι μια επεξεργασία δύσκολη και χρονοβόρα, ωστόσο όχι ακατόρθωτη. Ζήτα από τον κομμωτή σου να ξεκινήσει από μερικές τούφες για να δεις την αντοχή αλλά και το άνοιγμα της τρίχας πριν προβείς σε μια αλλαγή χωρίς πισωγύρισμα. Τα τόσο ξανθά μαλλιά χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση για να παραμένουν υγιή και λαμπερά και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς στιγμή. 

 

Charlize Theron

Το λευκό ξανθό είναι μια υπέροχη επιλογή αν έχεις σταρένιο δέρμα. Αν θέλεις ένα πολυδιάστατο χρώμα που θα σου χαρίσει όγκο στα μαλλιά τότε προτίμησε κάτι αντίστοιχο με το συγκεκριμένο look. Οι πιο σκούρες ανταύγειες στην κορυφή καθώς είναι πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών δεν φθείρουν τόσο τη ρίζα και παράλληλα χαρίζουν βάθος. 

 

Beyonce 

Στις αποχρώσεις του χρυσού και απόλυτο ταιριαστό με το δέρμα της η Queen Bey παραμένει πιστή στο ζεστό της ξανθό παρά τα  πολλά hair inspo που έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, από το ξεκίνημα στις Destiny's Child αλλά και τις πιο μακριές και υπέροχες περούκες της. 

 

Gigi Hadid

Αν είσαι ήδη ξανθιά τότε το ice blonde της Gigi Hadid δεν είναι δύσκολο να γίνει και στα δικά σου μαλλιά. Αν έχεις σκούρα τότε θα πρέπει με τη βοήθεια του ντεκαπάζ, αρκετής αναμονής αλλά και πολλών προϊόντων προστασίας της τρίχας, να πετύχεις το παγωμένο λευκό που ονειρεύεσαι. Η συγκεκριμένη απόχρωση χρειάζεται όγκο για να αναδειχθεί οπότε προτίμησε χτενίσματα με μπούκλες, extensions καθώς και ένα ελαφρύ μακιγιάζ κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Rihanna

Το ξανθό είναι δύσκολο να δείξει σικ σε πιο ηλιοκαμένες επιδερμίδες. Ωστόσο μια απόχρωση στο ανοιχτό κίτρινο του βουτύρου μοιάζει ιδανική για τη γνωστή τραγουδίστρια. Αν κινείται στα δικά σου χρώματα τότε θα πρέπει να κινηθείς κι εσύ σε αυτούς τους τόνους. Ζεστοί και απαλοί θα σου χαρίσουν την τέλεια μεταμόρφωση.

 

Είσαι έτοιμη για να βρεις το δικό σου; Μπες στον κόσμο της ασυναγώνιστης γοητείας με ένα εκτυφλωτικό ξανθό που θα φωτίσει την καθημερινότητά σου και όσους βρίσκονται γύρω σου! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα στα χέρια σου ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο

Ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ για την περιοχή των νυχιών

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Μαμά» ένα βιβλίο ύμνος για τη μητρότητα

Που το διαβάζουμε ξανά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας που είναι στις 12/5

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…