Skip to main content

BEAUTY TIPS

Green eyes: Με ποιες σκιές θα αναδείξεις το χρώμα τους!

Βρες πως θα αποκτήσεις βλέμμα που μαγνητίζει! 



Αν είσαι από αυτές τις τυχερές που ανήκουν στο 2 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού με πράσινα μάτια, τότε οφείλεις να τα τονίζεις όπως τους αξίζουν. Με τη δύναμη του μακιγιάζ,μπορείς εύκολα να κάνεις το πράσινο των ματιών σου να ξεχωρίζει από μακριά. Λίγο καφέ eyeliner, μάσκαρα, και είσαι έτοιμη με την καθημερινή σου εμφάνιση.Τι πρέπει να κάνεις όμως όταν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο; Όταν χρειάζεται να μαγνητίσεις με μια σου ματιά στην κυριολεξία; Οι κατάλληλες σκιές για τα μάτια σου μόνο, θα κάνουν το βλέμμα σου ακαταμάχητο. 

Οι σκιές ματιών που τονίζουν τα πράσινα μάτια διαφέρουν από αυτές που αναδεικνύουν τα καστανά ή τα μπλε μάτια . 

Για να κάνεις το βλέμμα σου λαμπερό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις τα κατάλληλα χρώματα σκιάς. Οι make up experts συμφωνούν, ότι κάθε απόχρωση του ροζ και του κόκκινου ταιριάζει καλύτερα στα πράσινα μάτια, και για να ανακαλύψεις αυτές που σου ταιριάζουν και σε αναδεικνύουν θα πρέπει να στραφείς στα συμπληρωματικά χρώματα. Ποια είναι όμως αυτά;

Στον τροχό των χρωμάτων, είναι αυτά που βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο. Ονομάζονται συμπληρωματικά ή αντίθετα χρώματα. Αυτά είναι τα χρώματα που όταν τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο φέρνουν τη μεγαλύτερη αντίθεση. Επειδή το ροζ και το κόκκινο βρίσκονται ακριβώς απέναντι στον χρωματικό κύκλο από το πράσινο, αυτές οι αποχρώσεις θα κάνουν τα πράσινα μάτια να φαίνονται πιο ζωντανά. Δεν χρειάζεται να είναι ένα έντονο κόκκινο χρώμα για να αναδείξει το πράσινο στα μάτια σου, μπορεί να είναι ανοιχτό ροζ καθώς και πολλές ακόμα αποχρώσεις ανοιχτές αλλά και βαθύτερες. Δοκίμασε απολαυστικά μπορντό και μεταλλικά σοκολατί με τόνους κόκκινου.

Επιπλέον, εναλλακτικά αν θέλεις ένα ακαταμάχητο φλογερό βλέμμα, μπορείς να παίξεις με τους τόνους του μωβ, το μελιτζανί, τους χρυσούς και τους γκρι τόνους . Για παράδειγμα, ένα βαθύ μωβ μπορεί να αναδείξει το καφέ στα πράσινα μάτια, ενώ το χρυσό θα κάνει κάθε κίτρινο τόνο να ξεχωρίσει. 

Ανάδειξε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς. Κατάκτησε τον κόσμο με ένα σου βλέμμα και πέτυχέ το με τις σωστές σκιές, ιδανικές για τα πράσινά σου μάτια. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα