Skip to main content

BEAUTY TIPS

Nικητές Prix de Beauté 2023: Περιποίηση Προσώπου Ευρείας Διανομής

ENOTHTA EYΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ



Η παρουσίαση των Νικητών της 23ης διοργάνωσης Βραβείων Ομορφιάς Prix de Beauté, συνεχίζεται. Μετά την ενότητα των Δερμοκαλλυντικών σειρά παίρνει η Ενότητα Ευρείας Διανομής με προϊόντα που διακρίθηκαν στην κατηγορία Περιποίησης Προσώπου. Όλοι οι Νικητές Prix de Beauté 2023 ανακοινώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Xρυσό Βραβείο: L’Oréal Paris, Revitalift Clinical Vitamin C Serum

Η θαμπή επιδερμίδα, οι ορατοί πόροι και οι πρώτες λεπτές γραμμές στο πρόσωπο βρίσκουν λύση στο νέο Revitalift Clinical Vitamin C serum από τη L’Oréal Paris.

Aπό τα πιο γνωστά και αποτελεσματικά hero συστατικά, η βιταμίνη C είναι δημοφιλής για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση. Αναχαιτίζει τη θαμπή επιδερμίδα και είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης που οφείλονται στο οξειδωτικό στρες, τη ρύπανση αλλά και την ηλικία. Ωστόσο, ως συστατικό εμφανίζει μεγάλες δυσκολίες στη διαχείριση κατά τον σχεδιασμό της φόρμουλας. Αποτελεί ένα εξαιρετικά ασταθές μόριο, το οποίο με την επαφή με εξωτερικούς παράγοντες όπως ο αέρας, η ακτινοβολία κλπ., οξειδώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αυτό το φαινόμενο, επίσης, κάνει τη βιταμίνη C να είναι εξαιρετικά ασύμβατη με πολλές άλλες δραστικές ουσίες.

12% καθαρή βιταμίνη C

Μετά από 5 χρόνια επιστημονικής έρευνας και περισσότερες από 200 δοκιμασμένες συνθέσεις, η ομάδα των ειδικών της L’Oréal Paris πέτυχε τη συγκέντρωση ρεκόρ 12% καθαρής βιταμίνης C στη σύνθεση του νέου ορού της. Εξασφάλισε τα υψηλότερα επίπεδα σταθερότητας μέχρι σήμερα. Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό, που πολύ συχνά προτείνεται από δερματολόγους, πρωταγωνιστεί στη σύνθεση του Revitalift Clinical Vitamin C serum. Αποτελεί μέρος ενός αποκλειστικού συνδυασμού ενεργών συστατικών που έχει επιλεχθεί για να αποτρέπει και να διορθώνει τη θαμπή επιδερμίδα και την ανομοιομορφία στον τόνο. Να λειαίνει την υφή της επιδερμίδας, των πόρων και των λεπτών γραμμών.

Με βιταμίνη Ε, που δρα συνδυαστικά και ενισχύει με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες τη βιταμίνη C, σαλικυλικό οξύ, που έχει επιλεχθεί για να βοηθά στην ελάττωση των πόρων και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, macro υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνει και λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας γεμίζοντας τις λεπτές γραμμές από το εσωτερικό, και επιπλέον γλυκερίνη, αδενοσίνη και διπεπτίδια, που προσδίδουν αντιρυτιδικές ιδιότητες με στόχο τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και την προστασία του κολλαγόνου, αυτή η φόρμουλα κλείνεται σε μία αδιαφανή συσκευασία για να μείνει προστατευμένη από τη διαδικασία της οξείδωσης. Μετά τον πρώτο μήνα χρήσης, η επιδερμίδα είναι 2 φορές πιο λαμπερή. Μετά από 2 μήνες οι πόροι είναι 2 φορές λιγότερο ορατοί.

Aργυρό Βραβείο: Bioten, Σειρά Hydro X-Cell

Η νέα σειρά ενυδάτωσης Bioten Hydro X-Cell προσφέρει μία πλήρη γκάμα για την περιποίηση του προσώπου με τη δύναμη φυσικών συστατικών και της βιοτεχνολογίας.

Το Bioten έχει αγαπηθεί από το κοινό ως ένα προσιτό brand. Εμπνέεται από τη φύση και προσφέρει περιποιητικές συνθέσεις για πολλαπλές ανάγκες. Στη νέα του ολοκληρωμένη πρόταση ενυδατικής φροντίδας, που έχει σχεδιαστεί για να περιποιείται κάθε τύπο επιδερμίδας, όλες οι φόρμουλες βασίζουν την άμεση ενυδατική τους δράση. Διαρκεί έως και 72 ώρες χάρη σε ένα ισχυρό σύμπλοκο πολλαπλής δράσης. Αυτό αποτελείται από 100% φυσικό Cellular Water με σπιρουλίνα, υαλουρονικό οξύ και ceramides. Φτάνει στο 5% του συνόλου της φόρμουλας.

Ενυδάτωση έως και 72 ώρες

Η σειρά Bioten Hydro X-Cell αποτελείται από διαφορετικά προϊόντα που την καθιστούν μία ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης. Με τη Face Gel Cream η επιδερμίδα ενυδατώνεται μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα και αποκτά αίσθηση βαθιάς
ενυδάτωσης. Όπως μας είπε το 92% των γυναικών που αυτό-αξιολογήθηκαν υπό την επίβλεψη δερματολόγου. Η Face Cream απευθύνεται σε ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες με μία σύνθεση χωρίς άρωμα, που σχεδιάστηκε για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων. Το αντίστοιχο Face serum προσφέρει άμεση ενυδάτωση έως +80% ενώ απορροφάται άμεσα.

Η κρέμα ματιών Eye Cream έχει ενισχυθεί με καφεΐνη. Ελαχιστοποιεί το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών και βοηθάει στην αποκατάσταση της λάμψης. Ακόμα, περιέχει ένα ισχυρό τετραπεπτίδιο που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της εμφάνισης μαύρων κύκλων. Tην γκάμα της σειράς ολοκληρώνουν τα καθαριστικά προσώπου Μicellar Water και Cleansing Gel. Καθαρίζουν την επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να την αφυδατώνουν. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών.

Χάλκινο Βραβείο: MEΓΑ, Υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold

Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός premium skincare συστατικών ενσωματώνεται στα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold από τη ΜΕΓΑ, για πολυτελή on-the-go καθαρισμό.

Τα νέα Pom Pon Gold είναι τα πρώτα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ με κολλαγόνο και χρυσό. Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός premium skincare συστατικών, που συναντώνται συνήθως μεμονωμένα σε μάρκες ακριβών καλλυντικών περιποίησης και είναι γνωστό ότι αναζωογονούν την επιδερμίδα με τις πολλαπλές ευεργετικές τους ιδιότητες. Από τη μία, το φυτικό κολλαγόνο προσφέρει έντονη θρέψη, συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγρασίας της επιδερμίδας και βοηθά στην επιβράδυνση της γήρανσης, χαρίζοντας νεανική λάμψη. Από την άλλη, ο χρυσός είναι ένα πολύτιμο συστατικό που εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα. Αφού ενυδατώνει, αναζωογονεί, συσφίγγει, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ενώ συμβάλλει στη θρέψη και στην προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες, χαρίζοντάς της φωτεινότητα και βελούδινη απαλότητα.

Ισχυρά skincare συστατικά που αφαιρούν ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ

Τα μοναδικά αυτά συστατικά περιποίησης, σε συνδυασμό με την καθαριστική formula Pom Pon, επιτρέπουν στα νέα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold να αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμα και το έντονο ή αδιάβροχο μακιγιάζ από το πρόσωπο και τον λαιμό, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και απαλό. Η πολύ πρακτική συσκευασία τους, σας επιτρέπει να τα έχετε πάντα στην τσάντα σας. Μπορείτε με μία κίνηση, όπου και αν βρίσκεστε, να απολαύσετε την αξεπέραστη καθαριστική τους φροντίδα. Η οποία ταυτόχρονα, αναζωογονεί και περιποιείται την επιδερμίδα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της