Skip to main content

BEAUTY TIPS

Valentine’s Mani: Inspired μανικιούρ για να γιορτάσεις την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου.

Άρπαξε την ευκαιρία και αφέσου στα πιο ερωτεύσιμα μανικιούρ της σεζόν! 



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και πέρα από τον έρωτα γιορτάζει και η ομορφιά. Άραγε εσύ πως θα γιορτάσεις; Το κόκκινο κραγιόν έχει την τιμητική του και φυσικά τα παιχνιδιάρικα ερωτικα μανικιούρ βουτηγμένα στη γλύκα και στις καρδούλες. 

Ενώ το κόκκινο, το baby pink και το λευκό παραμένουν βασικές αποχρώσεις στις πιο hot DIY δημιουργίες, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να ενσωματώσεις χρώματα νυχιών όπως μαύρο, ασημί, χρυσό, πράσινο και άλλα στην παλέτα των V Day νυχιών σας. Τα μοντέρνα σχέδια νυχιών που μπορεί να έχεις ακόμα από τα Χριστούγεννα (σκεφτείτε φιόγκους, λάμψη και κοσμήματα), μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα ρομαντικό glam look στα νύχια. Οι δυνατότητες, όπως και στην αγάπη, είναι ατελείωτες.

Είτε λοιπόν έχεις κανονίσει να βγεις για ένα ρομαντικό ραντεβού είτε έχεις καλέσει τους στενούς σου φίλους για μια βραδιά γεμάτη σαμπάνια για να γιορτάσετε παρέα , υπάρχει ένα μανικιούρ σχεδόν όλους. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα καλύτερα σχέδια νυχιών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα ζεστάνουν την καρδιά σου ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι στο κατάλληλο ερωτικό mood. 

Γιατί να συμβιβαστείς με μια απόχρωση όταν μπορείς να τα έχεις όλα; Δοκίμασε σχέδια βγαλμένα από το ουράνιο τόξο και πολύχρωμα περιγράμματα καρδιάς σε γυμνά νύχια. 

Όπως λέει η παλιά παροιμία εάν δεν είναι ενδιαφέρον από χρώμα, τότε θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον από το σχήμα, μετά από την υφή. Ανακάτεψε διαφορετικά φινιρίσματα και αποχρώσεις παρόμοιου χρώματος, όπως μισό γυαλιστερό μισό μεταλλικό ροζ ή κόκκινο, σχέδια από πράσινες καρδιές, για πιο δυναμική εμφάνιση στα νύχια. Αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ, μερικά αξιολάτρευτα μικροσκοπικά σχέδια καρδιών είναι το ιδανικό για σένα. 

 

Επιλέξτε έναν συνδυασμό λευκής και μαύρης καρδιάς για να ταιριάζει με οποιοδήποτε ρούχο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για ελάχιστη λάμψη, αγαπάμε και την εκδοχή μιας μίνι χρυσής καρδιάς με λαμπερό φινίρισμα. Μικρό αλλά δυνατό, έχει μεγάλη επίδραση σε ένα γυμνό νύχι. 

Απλό και διασκεδαστικό, ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχεις ένα κομψό νύχι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να βάψεις κάθε δάχτυλο σε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ ή του κόκκινου.

Αυτή η ανάποδη καρδιά δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση στο κλασικό σύμβολο V-Day χρησιμοποιώντας ένα inspired γαλλικό στις άκρες των αμυγδαλωτών νυχιών σου. Κράτησε το υπόλοιπο φυσικό για να ξεχωρίζει πραγματικά.

 

Για το Met Gala του 2023, ο Truong κράτησε τα νύχια της Miranda Kerr απλά και κομψά. Ο Truong επέλεξε ένα απαλο ροζ γυαλιστερό νύχι με ένα επλισης απλό σικ σχέδιο σε ένα μόνο νύχι. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη