Skip to main content

DO IT YOURSELF

Μαύροι κύκλοι τέλος

Μαύροι κύκλοι ΤΕΛΟΣ με αυτό το "σπιτικό" serum 



Οι ελάχιστες ώρες ύπνου και το πολύ πρωινό ξύπνημα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της καθημερινότητας μου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνω όλο και περισσότερο τη λάμψη της επιδερμίδας μου και ειδικά στην περιοχή των ματιών, αφού αυτά προδίδουν αμέσως και πρώτα από όλα το πόσο κουρασμένη είμαι. 

Το "γιατρικό" μου, το ανακάλυψα πριν λίγο καιρό εντελώς τυχαία. Δεν σου κρύβω πως στην αρχή αμφέβαλλα πολύ για την αποτελεσματικότητα του αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει! 

Θα χρειαστείς δυο μικρές φέτες από τη σάρκα ενός αβοκάντο.

Κάνε απαλό μασάζ γύρω από την περιοχή των ματιών σου και άφησε το κάθε κομμάτι κάτω ακριβώς από τα μάτια, στο σημείο δηλαδή που εμφανίζονται συνήθως οι μαύροι κύκλοι. Αφαίρεσε το αβοκάντο μετά από δέκα λεπτά, ξέπλυνε καλά το πρόσωπό σου και απόλαυσε ένα λαμπερό και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.