Πώς να έχω φυσικές φακίδες

Και αν δεν έχεις φυσικές φακίδες, σου λέμε πώς να τις αποκτήσεις…

Κέλλυ Νόβακ

Για κάποιο λόγο, έχει δημιουργηθεί ένα τρομερό buzz με τις φακίδες στον κόσμο της ομορφιάς. Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο, αλλά κάνουν… comeback!

Comeback στις φυσικές φακίδες.

Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να κάνει comeback μια δερματική "ιδιαιτερότητα"; Στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, όλα είναι εφικτά! Γιατί και φακίδες να μην έχεις, μπορείς να αποκτήσεις! Γιατί είναι το πιο ρομαντικό, ξεχωριστό και νεανικό χαρακτηριστικό που μπορεί να σε μετατρέψει στο πιο μοναδικό πλάσμα.

Επώνυμες γυναίκες που έχουν φυσικές φακίδες

Πάρε για παράδειγμα μερικές επώνυμες γυναίκες που τις έχουν "φυσικά": Η Charlotte Rampling, η Twiggy, η Mia Farrow. Τις γυναίκες αυτές έχει σχεδόν «σημαδέψει» αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου τους τόσο πολύ που ίσως και η καριέρα τους να μην ήταν η ίδια χωρίς αυτές. 

Έμπνευση από τις παρακάτω γυναίκες με φυσικές φακίδες

Τα λόγια πάντως είναι περιττά, οπότε και εγώ σου προτείνω αρχικά να εμπνευστείς από τις παρακάτω γυναίκες, τόσο ώστε να τις αποκτήσεις και εσύ. Και πώς θα τις αποκτήσεις; Μα, στο λέω ΚΑΙ αυτό φυσικά!

5womenwithfreckles-01.jpg

Charlotte Rampling

5womenwithfreckles-02.jpg

Twiggy

5womenwithfreckles-03.jpg

Mia Farrow

5womenwithfreckles-04.jpg

Sade

5womenwithfreckles-05.jpg

Penelope Cruz

Πώς θα αποκτήσω "φυσικές" φακίδες;

Θα χρειαστείς:

1 μολύβι ματιών (μαλακό και 1-2 τόνους πιο σκούρο από την απόχρωση του δέρματός σου)

1 πινέλο του ρουζ ή beauty blender

Εκτέλεση:

1. Ξεκίνα ακολουθώντας την κλασική ρουτίνα στο μακιγιάζ σου. Εάν φοράς ρουζ μπορείς να το φορέσεις αφού δημιουργήσεις τις ψεύτικες φακίδες, αν επιθυμείς ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, ή πριν, αν θέλεις ένα πιο δραματικό look.

2. Έπειτα, πάρε το μολύβι ματιών και άρχισε να δημιουργείς μερικές τελείες στα μάγουλα και τον λαιμό (προαιρετικά). Προσπάθησε να δημιουργήσεις διαφορετικά μεγέθη φακίδων και σε ακανόνιστο σημεία για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

3. Συνέχισε, πατώντας ελαφρά με το πινέλο ή το beauty blender τις φακίδες, έτσι ώστε να φαίνονται φυσικές. Εάν κάποιες δείχνουν πιο έντονες από άλλες,, μπορεί να χρειαστεί να την πιέσεις πιο πολύ με το πινέλο, ώστε να μην φαίνονται ψεύτικες. Οι φακίδες αφαιρούνται πανεύκολα με το προϊόν ντεμακιγιάζ. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares