Skip to main content

DO IT YOURSELF

Μαύρισμα τέλος; Όχι, με αυτούς τους 3 τρόπους

Να πως θα διατηρήσεις το μαύρισμά σου όλο τον χρόνο.


Κέλλυ Νόβακ

Ακόμα δεν γύρισες από τις διακοπές και γκρινιάζεις ότι χάνεις το μαύρισμά σου; Σε καταλαβαίνω. Και εγώ το έχω πάθει. Αλλά από τότε που ακολούθησα τα παρακάτω βήματα, το διατήρησα για πολύ καιρό ακόμη και αν δεν ήμουν εκτεθειμένη στον ήλιο! Δεν θα χρειαστείς self-tanners ή solarium μην ανησυχείς.  Πρόκεται για 3 απλά βήματα που θα πρέπει να συμπεριλάβεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς. Έτσι, θα είσαι μαυρισμένη όλο τον χρόνο!

#1. Κάνε απολέπιση κάθε μέρα: Μετά από μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία, είναι σημαντικό να κάνεις απολέπιση στο σώμα. Με τον τρόπο αυτό αποβάλλεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος επιτρέποντας στο δέρμα να ανανεώνεται με «φρέσκο» δέρμα, κάτι που θα διατηρήσει και το μαύρισμά σου. Άσε που θα έχεις λαμπερό δέρμα κάθε μέρα! (Σημείωση: Σε καμία περίπτωση μην ακολουθήσεις αυτό το βήμα, αν έχεις καεί από τον ήλιο).

#2. Κάνε σωστή ενυδάτωση: Το δέρμα μετά τον ήλιο είναι συνήθως ξηρό και αφυδατωμένο. Ενυδάτωσέ το πολύ καλά κάνοντας κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα, επιτρέποντας στην λοσιόν να απορροφηθεί καλά και στο αίμα να κυκλοφορήσει σωστά.

#3. Άλλαξε το αφρόλουτρό σου: Στην ίδια λογική με το παραπάνω βήμα και για να παραμένει το δέρμα ενυδατωμένο συνεχώς, είναι σοφό να αντικαταστήσεις το κανονικό σου αφρόλουτρο με ένα shower oil.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Φτιάξε μόνη σου το πιο ανοιξιάτικο άρωμα μαλλιών

Για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα 

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Εύκολο diy lip scrub για χείλη λαμπερά κι υγιή

Μια φυσική θεραπεία ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.