Μαύρισμα τέλος; Όχι, με αυτούς τους 3 τρόπους

Να πως θα διατηρήσεις το μαύρισμά σου όλο τον χρόνο.

Κέλλυ Νόβακ

Ακόμα δεν γύρισες από τις διακοπές και γκρινιάζεις ότι χάνεις το μαύρισμά σου; Σε καταλαβαίνω. Και εγώ το έχω πάθει. Αλλά από τότε που ακολούθησα τα παρακάτω βήματα, το διατήρησα για πολύ καιρό ακόμη και αν δεν ήμουν εκτεθειμένη στον ήλιο! Δεν θα χρειαστείς self-tanners ή solarium μην ανησυχείς.  Πρόκεται για 3 απλά βήματα που θα πρέπει να συμπεριλάβεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς. Έτσι, θα είσαι μαυρισμένη όλο τον χρόνο!

#1. Κάνε απολέπιση κάθε μέρα: Μετά από μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία, είναι σημαντικό να κάνεις απολέπιση στο σώμα. Με τον τρόπο αυτό αποβάλλεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος επιτρέποντας στο δέρμα να ανανεώνεται με «φρέσκο» δέρμα, κάτι που θα διατηρήσει και το μαύρισμά σου. Άσε που θα έχεις λαμπερό δέρμα κάθε μέρα! (Σημείωση: Σε καμία περίπτωση μην ακολουθήσεις αυτό το βήμα, αν έχεις καεί από τον ήλιο).

#2. Κάνε σωστή ενυδάτωση: Το δέρμα μετά τον ήλιο είναι συνήθως ξηρό και αφυδατωμένο. Ενυδάτωσέ το πολύ καλά κάνοντας κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα, επιτρέποντας στην λοσιόν να απορροφηθεί καλά και στο αίμα να κυκλοφορήσει σωστά.

#3. Άλλαξε το αφρόλουτρό σου: Στην ίδια λογική με το παραπάνω βήμα και για να παραμένει το δέρμα ενυδατωμένο συνεχώς, είναι σοφό να αντικαταστήσεις το κανονικό σου αφρόλουτρο με ένα shower oil.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares