Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Αυτά τα 4 βήματα θα σε οδηγήσουν στον καλύτερο και πιο κουλ "αχτένιστο" - επιμελώς ατημέλητο κότσο!

Κέλλυ Νόβακ

Ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος είναι απ’ αυτά τα χτενίσματα τα οποία εκ πρώτης όψεως δείχνουν απλά. Παρόλα αυτά, χρειάζεται λίγη προσοχή ώστε να μοιάζει ότι δεν έχεις αφιερώσει άπειρο χρόνο για να τον φτιάξεις!

Πώς το πετυχαίνεις τον επιμελώς ατημέλητο κότσο;

Τα πράγματα είναι απλά! Ακολούθησε τα παρακάτω 4 βήματα και θα δεις!

#1. Πες «όχι» στο ίσιωμα

Ένας τέλειος… ατελής κότσος δεν πρέπει να έχει ακρίβεια. Είναι σημαντικό να αφήσεις τα μαλλιά σου να… επαναστατήσουν και λίγο! Για π.χ. θέλεις οι μικρές φύτρες ή τούφες που ξεπετάγονται από τα πλαϊνά να είναι μέρος του χτενίσματός σου!

#2. Άσε την φράντζα για το τέλος

Είτε έχεις αφέλειες, είτε μια απλή φράντζα, άσε την για το τέλος. Άφησε το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου ελεύθερο και με μερικά τσιμπιδάκια στερέωσέ τα όπως επιθυμείς εσύ, την ώρα που ολοκληρώνεις το χτένισμά σου. Έτσι, το look θα δείχνει πιο ατημέλητο.

#3. Φτιάξε την σωστή αλογοουρά

Είναι σημαντικό να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή και ψηλή αλογοουρά, χωρίς όμως να έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου. Έτσι, το styling θα είναι πιο πρωτότυπο. Έπειτα τύλιξε τα μαλλιά σου σε ένα φουντωτό και «γεμάτο» κότσο και στερέωσε με τσιμπιδάκια.

#4. Πρόσθεσε υφή στον επιμελώς ατημέλητο κότσο

Για ένα πιο εντυπωσιακό χτένισμα, πρόσθεσε λίγο όγκο και υφή στα μαλλιά. Αυτό θα το πετύχεις με την χρήση ενός σπρέι με θαλασσινό αλάτι που θα κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια. Ψέκασε το σπρέι αφού φτιάξεις την αλογοουρά. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares