Skip to main content

DO IT YOURSELF

Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Αυτά τα 4 βήματα θα σε οδηγήσουν στον καλύτερο και πιο κουλ "αχτένιστο" - επιμελώς ατημέλητο κότσο!


Κέλλυ Νόβακ

Ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος είναι απ’ αυτά τα χτενίσματα τα οποία εκ πρώτης όψεως δείχνουν απλά. Παρόλα αυτά, χρειάζεται λίγη προσοχή ώστε να μοιάζει ότι δεν έχεις αφιερώσει άπειρο χρόνο για να τον φτιάξεις!

Πώς το πετυχαίνεις τον επιμελώς ατημέλητο κότσο;

Τα πράγματα είναι απλά! Ακολούθησε τα παρακάτω 4 βήματα και θα δεις!

#1. Πες «όχι» στο ίσιωμα

Ένας τέλειος… ατελής κότσος δεν πρέπει να έχει ακρίβεια. Είναι σημαντικό να αφήσεις τα μαλλιά σου να… επαναστατήσουν και λίγο! Για π.χ. θέλεις οι μικρές φύτρες ή τούφες που ξεπετάγονται από τα πλαϊνά να είναι μέρος του χτενίσματός σου!

#2. Άσε την φράντζα για το τέλος

Είτε έχεις αφέλειες, είτε μια απλή φράντζα, άσε την για το τέλος. Άφησε το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου ελεύθερο και με μερικά τσιμπιδάκια στερέωσέ τα όπως επιθυμείς εσύ, την ώρα που ολοκληρώνεις το χτένισμά σου. Έτσι, το look θα δείχνει πιο ατημέλητο.

#3. Φτιάξε την σωστή αλογοουρά

Είναι σημαντικό να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή και ψηλή αλογοουρά, χωρίς όμως να έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου. Έτσι, το styling θα είναι πιο πρωτότυπο. Έπειτα τύλιξε τα μαλλιά σου σε ένα φουντωτό και «γεμάτο» κότσο και στερέωσε με τσιμπιδάκια.

#4. Πρόσθεσε υφή στον επιμελώς ατημέλητο κότσο

Για ένα πιο εντυπωσιακό χτένισμα, πρόσθεσε λίγο όγκο και υφή στα μαλλιά. Αυτό θα το πετύχεις με την χρήση ενός σπρέι με θαλασσινό αλάτι που θα κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια. Ψέκασε το σπρέι αφού φτιάξεις την αλογοουρά.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός