Skip to main content

DO IT YOURSELF

Τι να κάνεις το βράδυ πριν το γάμο σου

Αν θέλεις να λαμπερή επιδερμίδα φυσικά…


Κέλλυ Νόβακ

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Θα ντυθείς σύντομα νυφούλα! Επιτέλους, το άγχος των προετοιμασιών θα έρθει στο τέλος του. Και το σημαντικότερο φυσικά; Θα παντρευτείς τον άνδρα των ονείρων σου!

Θέλεις λοιπόν, να είσαι πανέμορφη την ημέρα αυτή, για τον σύντροφό σου αλλά και σε εσένα την ίδια. Για να αισθάνεσαι φανταστικά και γεμάτη αυτοπεποίθηση την ημέρα εκείνη. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν, το βράδυ πριν, για να είσαι την μεγάλη ημέρα, λαμπερή και ξεκούραστη;

Δες παρακάτω!

Απέφυγε τα αλμυρά και καυτερά φαγητά

Φαγητά τέτοιου είδους έχουν την τάση να κάνουν κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να πρήζουν όχι μόνο το στομάχι αλλά και το πρόσωπο!

Κάνε μασάζ με ένα ενυδατικό έλαιο

Ειδικά αν έχεις μικτή επιδερμίδα τότε ένα έλαιο ομορφιάς θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και το σημαντικότερο; Η ενυδάτωση αυτή θα διατηρηθεί μέχρι και την επόμενη ημέρα στην επιδερμίδα σου! Κάνε focus στα μάγουλα, τον λαιμό και το σημείο Τ στο μέτωπο.

Χρησιμοποίησε ένα roller

Για μέγιστα αποτελέσματα με το έλαιο και γενικά για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα σου, ένα ειδικό roller για το πρόσωπο είναι ό,τι καλύτερο για να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα φρέσκια!

Μείνε πιστή στα γνωστά προϊόντα

Το βράδυ πριν τον γάμο και γενικά 1-2 εβδομάδες πριν το γάμο, απέφυγε να τεστάρεις νέα προϊόντα ή θεραπείες ομορφιάς τα οποία δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Δεν γνωρίζεις τι επίδραση θα έχουν στο δέρμα σου, οπότε απέφυγε να έχεις ανεπιθύμητες εκπλήξεις την ημέρα του γάμου σου!

Προσπάθησε να μην κλάψεις

Είτε επειδή είσαι στρεσαρισμένη, είτε από συγκίνηση, προσπάθησε να συγκρατηθείς το βράδυ πριν! Το κλάμα είναι μεν απελευθερωτικό, αλλά πρήζει τα μάτια δε…

Κοιμήσου νωρίς

Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και… τις λαμπερές επιδερμίδες. Γι’ αυτό κοιμήσου νωρίς!

Φωτό: Yuris Alhumaydy / Unsplash

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα