Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πυκνά μαλλιά με φυσικό τρόπο

Σπιτική μάσκα για πυκνά μαλλιά. Εύκολη και γρήγορη!



Άλλη μια σπιτική συνταγή για τα μαλλιά έρχεται να προστεθεί στο πολύτιμο βιβλίο ομορφιάς που, όπως έχω ξανά γράψει, μαζί θα εμπλουτίζουμε με τον καιρό. 

Πυκνά μαλλιά με φυσικό τρόπο: φτιάξε μόνη σου τη σπιτική μάσκα

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τα μαλλιά σου και αισθάνεσαι πως δεν είναι τόσο πλούσια όσο θα ήθελες για να υποστηρίξεις κάθε είδους χτένισμα, τότε η παρακάτω diy συνταγή για πυκνά μαλλιά, θα σε ανταμείψει.

Πρόκειται για ένα conditioner, με βασικό συστατικό την κολοκύθα. Επιλέγουμε αυτό το λαχανικό, γιατί είναι πηγή καλίου και συμβάλλει στην ανάπτυξη της τρίχας, όπως επίσης σημαντική είναι και η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Α

Πως θα παρασκευάσεις το  conditioner για πυκνά μαλλιά

  • Αγόρασε λάδι καρύδας, μια κολοκύθα, γιαούρτι και μέλι. Κάποια από τα υλικά μπορεί να υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σου, άρα δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα.
  • Άνοιξε την κολοκύθα στη μέση, βγάλε το «εσωτερικό» της και βράσε το σε νερό. Μόλις μαλακώσει, στράγγισε το νερό και ρίξε δυο κουταλιές κολοκύθας στο μπλέντερ μαζί με μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
  • Πολτοποίησε το μείγμα και πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μια κουταλιά μέλι, που θα δώσει λεία υφή.  Άπλωσε το  conditioner σε νωπά μαλλιά.
  • Κάλυψε το κεφάλι σου με ένα πλαστικό σκουφάκι και άφησε για 15 λεπτά. Λούσε τα μαλλιά σου με σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και τη θάλασσα

Συμβουλές ηλιοπροστασίας και «δώρο» μια DIY after sun μάσκα

DO IT YOURSELF

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να φροντίσεις το δέρμα και τα μαλλιά σου μετά την παραλία

Βασικές κινήσεις για το απαραίτητο pampering μετά την έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό

DO IT YOURSELF

Ροδόνερο για το πρόσωπο – τα πολύτιμα οφέλη του

7 αντιγηραντικές μάσκες προσώπου για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral