Γιατροσόφια για την ακμή

3 σπιτικά «γιατροσόφια» που βοηθάνε την ακμή 

Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει άνθρωπος που να μην τον… εκνευρίζουν τα σπυράκια; Όχι, δεν υπάρχει στο λέω εγώ! Και δεν έχει σημασία τι ηλικία έχεις. Θα εμφανιστούν στα 15, τα 25, 35 μέχρι και στα 45!

Κανείς και καμία πάντως δεν θέλει να έχει σπυράκια στο πρόσωπο, ειδικά αν αυτά είναι αποτέλεσμα ακμής. Και ενώ μια φαρμακευτική αλοιφή μπορεί να έχει αποτελέσματα, υπάρχουν και μερικά σπιτικά γιατροσόφια που μπορεί να δοκιμάσεις κανείς και να δεις άμεσα αποτελέσματα!

Για οικονομικότερες λύσεις κάνε scroll down!

Γιατροσόφια για την ακμή 

Μέλι

Το μέλι (προτιμότερο να είναι βιολογικό) έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες οπότε το κάνει κατάλληλο για να «σκοτώσει» τα βακτήρια που προκαλούν τα σπυράκια. Μειώνει το πρήξιμο, την κοκκινίλα και κάνει το δέρμα πιο απαλό.

Μοσχοκάρυδο

Το αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριδιακό μπαχαρικό βοηθάει στην μείωση της κοκκινίλας και «καθαρίζει» τους πόρους. Επίσης, μειώνει τυχόν σημάδια που αφήνει η ακμή.

Σκόρδο

Το σκόρδο σταματάει από το να «βουλώνουν» οι πόροι ενώ μειώνει την φλεγμονή. Διαθέτει ένα συστατικό το οποίο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ βοηθάει πολύ τις λιπαρές επιδερμίδες (οι οποίες παρουσιάζουν συχνότερα ακμή).

Φωτό: helloglow.coAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares