Πώς να διατηρήσεις το μανικιούρ σου για περισσότερες μέρες

Το εύκολο hack που θα λατρέψεις!

Κέλλυ Νόβακ

Δεν έχει σημασία αν έχεις βάψεις τα νύχια σου με το πιο ακριβό μανό της αγοράς ή με το πιο φθηνό. Το μανό μπορεί να ξεφτίσει με την ίδια ευκολία. Κάποιες φορές η «μοίρα» του μανικιούρ σου κρίνεται όχι στην ποιότητα του βερνικιού που χρησιμοποιείς, αλλά στον τρόπο εφαρμογής.

Υπάρχει λοιπόν, ένα hack που μπορεί να αυξήσει την διάρκεια του μανικιούρ σου, ενώ δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο ιδιαίτερο skill για να το εφαρμόσεις.

Λίγο να ασχοληθείς παραπάνω, με το κάθε νύχι σου όταν τα βάφεις και θα έχεις ένα… μακροβιότερο μανικιούρ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις λοιπόν, είναι να «κλειδώσεις» το χρώμα. Όταν εφαρμόζεις το top coat αρκεί να βάψεις με αυτό το πάνω μέρος του νυχιού. Έτσι, όπως θα έκανες δηλαδή αν έκανες γαλλικό μανικιούρ. Με τον τρόπο αυτό ασφαλίζεις ουσιαστικά το χρώμα και το κάνεις πιο δύσκολο από το να ξεφτίσει.

Άλλο ένα τρικ, είναι να προσέχεις να μην βάφεις το κάτω μέρος του νυχιού. Όταν βάφεις και αυτό το σημείο μέχρι κάτω (ακουμπώντας δηλαδή και το δέρμα) είναι πιο εύκολο με τον καιρό και με την υγρασία όταν για π.χ πλένεις τα χέρια σου, το βερνίκι να «σηκωθεί» και να ξεφτίσει. 

Φωτό: Kris Atomic / Unsplash 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares