Αφιερωμένο στις ξανθές

Είναι νούμερο 1 στα χέρια του κομμωτή αλλά και στα δικά σου...

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο λόγος για το silver  σαμπουάν -που στην πραγματικότητα είναι μπλε σκούρο στη σύνθεσή του και όχι ασημί-. Πρόκειται για ένα ειδικό προϊόν το οποίο εξουδετερώνει σταδιακά τα ανεπιθύμητα ρεφλέ στα ξανθά ή και γκρι μαλλιά. Με άλλα λόγια, απομακρύνει την «κιτρινίλα» και προσφέρει ένα φυσικό σαντρέ τόνο στα μαλλιά.

Την ίδια βοήθεια βέβαια μπορεί να προσφέρει και στα βαμμένα κόκκινα ή καστανά μαλλιά. Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και θες να φρεσκαρεις το χρώμα σου ακολούθησε τις συμβουλές μας: 

Μία με δύο φορές την εβδομάδα, μπορείς να  λούζεσαι και να το αφήνεις στα μαλλιά σου για 5 λεπτά ώστε να απομακρύνεις όλη την κιτρινίλα.  Όταν εφαρμόσεις το σαμπουάν στα μαλλιά, κάνε πολύ καλό μασάζ και άφησε για 1-2 λεπτά για να δράσει. Φυσικά, μετά το ξέβγαλμα μπορείς να προχωρήσεις  κανονικά στην εφαρμογή μαλακτικής κρέμας ή μάσκας μαλλιών. Όπως σε κάθε προϊόν περιποίησης, έτσι κι εδώ, θα πρέπει να δώσεις  χρόνο και να είσαι συνεπής στη χρήση του για να δεις  τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η τιμή του ξεκινάει περίπου από 6 ευρώ αναλόγως την εταιρία που θα διαλέξεις.

silver-sampouan.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares