5 ασκήσεις γιόγκα για μίνι botox

Δοκίμασέ τις και δες την επιδερμίδα σου να λάμπει

Ζωή Γκόρου

Οι παγκόσμιες έρευνες το αποδεικνύουν: η γιόγκα μειώνει το στρες και αποτοξινώνει τον οργανισμό. Λίγες όμως από εμάς μπορεί να έχουν σκεφτεί ότι έχουν επιλέξει όχι μόνο ένα τρόπο άσκησης για το σώμα και το νου, αλλά και μια τοπ υπηρεσία spa για την επιδερμίδα.

Οι γιόγκα ladies ευθύνεται για το περίφημο "post yoga glow effect", τη λάμψη και την όψη υγείας που έχει το πρόσωπό μας μετά από ένα μάθημα.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν στάσεις (asanas) που προσφέρουν ένα άμεσο "μίνι μπότοξ" στο πρόσωπό μας ενώ με την τακτική τους επανάληψη μπορούν να λειτουργήσουν όπως ένα σέρουμ αντιγήρανσης.

Δοκίμασέ τις και στις διακοπές σου και διατήρησε τη λάμψη και τη φόρμα σου.

 

1. Ολόκληρη δίπλωση

Χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα για μπορέσει αυτή η στάση να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει την επιδερμίδα υπέροχη φωτεινότητα.

hpforwardbend2.jpg

2. Καθιστή στροφή

Οι asanas που είναι στροφές αποτοξινώνουν όργανα όπως το συκώτι και έτσι συντελούν στην μείωση της οξείδωσης της επιδερμίδας η οποία ευθύνεται για τα σημάδια γήρανσης.

Seated-Spinal-Twist.jpg

3. Στάση Δελφίνι

Το μικρό facial προσώπου που προσφέρει αυτή η asana σχετίζεται με το ότι όταν το πρόσωπό σου κάτω από το επίπεδο της καρδιάς, τότε παράγεται οξυγόνο που θρέφει την επιδερμίδα.

hp_263_10_bjk_fnl.jpg

4. Στάση της Αγελάδας

Πάρε εισπνοές κοιτώντας πάνω και εκπνοές κοιτώντας κάτω και χάρισε στην επιδερμίδα σου απίστευτη τόνωση.

3hp_288_02_bjk2.jpg

 

5 Χαιρετισμός στον ήλιο

Η βασική asana της γιόγκα είναι και η πιο ευεργετική. Είναι ο καλύτερος τρόπος να "ξυπνήσεις" το πρωί το σώμα και την επιδερμίδα σου παίρνοντας γενναίες εισπνοές οξυγόνου, ένα συστατικό της φύσης που είναι το καλύτερο φυσικό botox.

Sun-Salutation-Yoga-1024x1024.jpg

 



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares