Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς θα αφαιρέσεις το ματ κραγιόν χωρίς να χρησιμοποιήσεις προϊόν ντεμακιγιάζ

Δοκίμασέ το και θα δεις ότι λειτουργεί



Από τότε που κυκλοφόρησαν στην αγορά έχουν γίνει το αγαπημένο καλλυντικό κάθε γυναίκας. Τα ματ, ανεξίτηλα κραγιόν, προσφέρουν αυτό ακριβώς που υπόσχεται η φόρμουλά τους: την τέλεια διάρκεια στο μακιγιάζ των χειλιών και το πλούσιο, γεμάτο ένταση χρώμα, που δεν μεταφέρεται, δεν μουτζουρώνεται και παραμένει στη θέση του ακόμα και όταν για παράδειγμα καταναλώνεις το γεύμα σου ή φοράς τη μάσκα προστασίας.

Είτε κόκκινο είτε nude ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση, το ματ, ανεξίτηλο κραγιόν απογειώνει το look σου με μια μόνο κίνηση χαρίζοντας υπέροχη κάλυψη που διαρκεί απ’ το πρωί ως το βράδυ, ενώ παράλληλα φροντίζει τα χείλη, μιας και πλέον οι συνθέσεις νέας γενιάς καλύπτουν όλα τα προ απαιτούμενα συνδυάζοντας τις χρωστικές με περιποιητικά συστατικά, ώστε όχι μόνο να μη στεγνώνει η ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών, αλλά να την τροφοδοτούν με ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία, κρατώντας την απαλή και ελαστική.

Αυτό που συμβαίνει βέβαια αρκετά συχνά με τα συγκεκριμένα κραγιόν, είναι ότι είναι τόσο σταθερά που θα σε δυσκολέψουν να τα αφαιρέσεις όταν κάνεις το ντεμακιγιάζ. Σε αυτήν την περίπτωση, η λύση βρίσκεται σε ένα άλλο προϊόν και συγκεκριμένα, το lip balm. Ναι, πολύ σωστά διάβασες. Αυτό το εξαιρετικό για τη φροντίδα των χειλιών προϊόν, θα σε βοηθήσει να ξεβάψεις τα χείλη σου, χωρίς να ασκήσεις πίεση, χωρίς να τα τραυματίσεις ή να αφήσεις υπολείμματα από το ανεξίτηλο κραγιόν.

Η διαδικασία είναι απλή: Βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα από το lip balm στα χείλη σου και μετά, με απαλές και κυκλικές κινήσεις και με ένα δισκίο ντεμακιγιάζ, αφαίρεσε το ανεξίτηλο κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει και τα χείλη σου θα παραμείνουν απαλά!

Αγαπημένο lip balm Kiko Milano.

 

 

Cover photo credits Instagram @zendaya

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.