Skip to main content

DO IT YOURSELF

Valentine's day manicure: Να πως θα το κάνεις μόνη σου, την τελευταία στιγμή

Σου έχουμε για όλα λύση.



Έφτασε, έφτασε και σε βρίσκει απεγνωσμένη. Ποιος είναι; Ο Άγιος Βαλεντίνος! Ναι λοιπόν, έφτασε η μέρα που θα γιορτάσεις με τον καλό σου τον παράφορο έρωτα σας, αλλά κάτι σου πάει στραβά... Κάτι που ξέχασες ή δεν πρόλαβες να φροντίσεις κι όμως είναι πολύ σημαντικό για τη συνολική σου εικόνα: τα νύχια. 

Πριν ακυρώσεις το ραντεβού σας και πριν ζηλέψεις τις καρδούλες που κοσμούν τα νύχια της κολλητής σου, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μια εύκολη και γρήγορη λύση. Ένα μανικιούρ  εμπνευσμένο από τις κατακόκκινες, ζουμερές φράουλες, που αποτελούν must φρούτο στα ερωτικά παιχνίδια. 

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι: Bάση για τα νύχια, κόκκινο και λευκό μανό, top coat, ένα μολύβι ή μια οδοντογλυφίδα, σελοτέιπ.

Πως θα κάνεις το φραουλένιο μανικιούρ: Κόψε το σελοτέιπ σε μικρά τρίγωνα, που θα κολλήσεις στα νύχια, έτσι ώστε να η βάση των τριγώνων να εφάπτεται στη βάση του νυχιού και η μύτη να φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση του νυχιού. Αφού περάσεις τη βάση στα νύχια, βάψε τα με το κόκκινο μανό. Επανέλαβε, για να δώσεις ένταση στο χρώμα. Πάρε λίγη ποσότητα λευκού μανό με το πινέλο και άλειψε τη στο χέρι σου. Βούτηξε τη μύτη ενός μολυβιού ή της οδοντογλυφίδας σε αυτή την ποσότητα κι έπειτα, ακούμπησε ελαφρώς όλη την κόκκινη επιφάνεια των νυχιών. Με την τεχνική αυτή δημιουργείς polka dots. Αφαίρεσε το σελοτέιπ, βάλε στα νύχια λίγο top coat και ένα quick dry, αν δεν τα πηγαίνεις και πολύ καλά με την αναμονή. 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.