Skip to main content

DO IT YOURSELF

Ποια καστανή απόχρωση είναι η πιο cool χρωματική τάση του 2024

Οι καφέ αποχρώσεις δεν είναι ποτέ βαρετές



Υπάρχει μια τέχνη στο χρώμα των μαλλιών. Σίγουρα, γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ ξανθιάς και μελαχρινής – αλλά μέσα στα δύο στρατόπεδα υπάρχει ακόμα αρκετή ένταση. Το «Taupe brunette» είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό παράδειγμα των αποχρώσεων που μπορείτε να βρείτε στα καφέ, και φαίνεται ότι θα είναι μια απόχρωση που θα έχει τα σκήπτρα για το 2024.

Φέτος θα ερμηνεύσει τις καστανές και τις μελαχρινές αποχρώσεις με τον ίδιο τρόπο που έκανε το 2023 για τις χάλκινες, προβλέπει ο κορυφαίος κομμωτής και προγνωστικός των τάσεων, Tom Smith. Με το μονόχρωμο ντύσιμο στη μόδα σε υψηλές επιδόσεις και τα τονικά καστανά τόσο δημοφιλή τώρα όσο ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '00, προσθέτει. Αλλά σε αντίθεση με μερικές από τις σοκολατένιες και εσπρέσο αποχρώσεις που έχουμε δει, η μελαχρινή γκρι μελαχρινή προσφέρει άλλη κατεύθυνση.

Τι είναι το taupe brunette;

Ουσιαστικά είναι μια δροσερή, καστανή απόχρωση, η οποία είναι σαφώς απαλλαγμένη από ορειχάλκινους ή ζεστούς τόνους. Είναι σαν το μελαχρινό ισοδύναμο του πλατινέ ή του γαλακτώδους ξανθού – μόνο που είναι λίγο πιο εύκολο στα νήματα, αφού δεν απαιτεί έντονη λεύκανση.

Γιατί να διαλέξετε το taupe brunette;

Σε αντίθεση με τα πλούσια, επιβλητικά κακάο, η απόχρωση αυτή έχει μια διακριτική αίσθηση. Είναι χαμηλών τόνων, μοιάζει μοντέρνα και σίγουρη για τον εαυτό της. Είναι cool και ταιριάζει με όλα.

Αυτή η καφέ απόχρωση είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να παίξουν με μελαχρινές αποχρώσεις αλλά θέλουν να κρατηθούν μακριά από ζεστές, κόκκινες ή σοκολατί αποχρώσεις.

Πώς να ζητήσετε από τον στυλίστα σας το taupe brunette;

Αυτό εξαρτηθεί από το χρώμα μαλλιών με το οποίο ξεκινάτε. Όταν η απαιτούμενη απόχρωση είναι πιο βαθιά από το φυσικό σας χρώμα ή το τρέχον σημείο εκκίνησης, αυτός ο δροσερός, ουδέτερος τόνος είναι εύκολο να επιτευχθεί. Ωστόσο, εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά (ή βαμμένα επί του παρόντος) πιο σκούρα, αυτό θα απαιτήσει έναν επαγγελματία να επέμβει σε διόρθωση χρώματος για να επιτύχετε αυτόν τον συγκεκριμένο τόνο. Έτσι, θα χρειαστεί να αφαιρέσει τυχόν βαθιούς ή ζεστούς τόνους πριν από την εφαρμογή σε ένα taupe brunette χρώμα μαλλιών.

Πώς να διατηρήσετε το taupe brunette;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα μαλλιά σχεδόν πάντα ξεθωριάζουν σε πιο ζεστά με την πάροδο του χρόνου, έτσι τα προϊόντα προστασίας χρώματος –και ειδικά αυτά που συμπληρώνουν τον τόνο– είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα στο σπίτι μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας