Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση



Η απολέπιση του δέρματός μας είναι μια πολύτιμη διαδικασία για την φροντίδα της υφής του, η οποία βοηθά παράλληλα στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ προετοιμάζει ιδανικά για την αποτρίχωση και την ενυδάτωση. Ταυτόχρονα, η απολέπιση του δέρματός μας μπορεί να μετατραπεί σε μια χαλαρωτική ιεροτελεστία που ξυπνά τις αισθήσεις, όταν φυσικά κάνουμε την κατάλληλη επιλογή προϊόντος και δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για την ορθή χρήση του δύο φορές την εβδομάδα. Ακολουθούν πέντε πολυτελείς συνθέσεις, με πλούσια έλαια και αρώματα, που θα μετατρέψουν το σπίτι σου στο spa που έχεις τόσο ανάγκη.

The Body Shop

Boost Sugar Body Polish

25,00€

Η βουτυρένια του υφή κάνει τη χρήση του μια ευχάριστη διαδικασία, ενώ το ζωηρό και τονωτικό άρωμά του με νότες από εσπεριδοειδή γεμίζει με θετική ενέργεια και ανεβάζει τη διάθεση. Επιπλέον, προσφέρει στην επιδερμίδα μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί.

Caudalie

Vinosculpt Crushed Cabernet Peeling

22,54€

Με τους φυσικούς κόκκους του από σταφύλι απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα ενώ τη θρέφει σε βάθος. Χρησιμοποιείται στο Vinothérapie™ Spa της Caudalie και προετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για να δεχθεί τις άλλες θεραπείες του Προγράμματος Αδυνατίσματος της εταιρείας.

Fresh Line

Φαίδρα Απολεπιστικό Σώματος με Ζάχαρη με βιολέτα, λεβάντα & γιασεμί

36,90€

Μια πολυτελής απολεπιστική σύνθεση με ζάχαρη, πλούσιας στην υφή και με προσθήκη glitter για εκτυφλωτική λάμψη. Η γλυκιά βιολέτα, το σαγηνευτικό υλάνγκ-υλάνγκ και το εξωτικό γιασεμί στην αρωματική του βάση λειτουργούν τέλεια για την εξισορρόπηση της διάθεσης, ενώ τα αιθέρια έλαια λεβάντας και τριαντάφυλλου προσφέρουν πολλαπλές ιδιότητες αρωματοθεραπείας και ενυδάτωσης.

Moroccanoil

Body Polishing Scrub

35,50€

Με το θρεπτικό μείγμα από έξι πολύτιμα έλαια-argan, αβοκάντο, πίτουρου ρυζιού, ατρακτυλίδας (κνίκου), σπόρων σταφυλιού και γλυκού αμυγδάλου που περιέχει, συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς την απαλή και λεία. Η σκόνη από το περίβλημα του σπόρου argan και η φυσική ελαφρόπετρα στη σύνθεσή του απολεπίζουν την επιδερμίδα με απαλότητα, ενώ το εμβληματικό signature άρωμα των προϊόντων Moroccanoil® απογειώνει την εμπειρία της χρήσης του.

Sol De Janeiro

Bum Bum Body Scrub

40,95€

Ανάλαφρο, διακριτικά ιριδίζον και με το μεθυστικό άρωμα Cheirosa ’62 (που συναντάμε και στην κρέμα Brazilian Bum Bum), το Bum Bum Body Scrub απολεπίζει απαλά και προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα μας για το καλοκαίρι. Περιέχει θρυμματισμένους κόκκους cupuaçu, κρυστάλλους ζάχαρης και γκουαρανά, ενώ είναι πλούσιο σε τονωτική για το δέρμα καφεΐνη, συμβάλλοντας στην φροντίδα κατά της κυτταρίτιδας.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα