Παναγιώτης Πετράκης: Κάτω από το "μαγικό" δέντρο

Οι ωραιότερες γιορτινές αναμνήσεις σε φωτό

Ιλένα Μπόγρη

Είναι όλες αυτές οι στιγμές κάτω από το "μαγικό" μας δέντρο... Δεν δείχνει τίποτα σπουδαίο κοιτώντας πίσω στις φωτογραφίες του τότε. Ίσως να τό ' λεγες και τσουρούτικο, κιτς και μικροκαμωμένο. Στα παιδικά μάτια μου όμως φάνταζε υπέροχο, γεμάτο με τα πιο αστραφτερά, χρωματιστά, στραφταλιστά στολίδια, τεράστιο... ένας ολόκληρος κόσμος στοργής και φροντίδας κάτω από τα κλαδιά του, απ' τα οποία έτρεχε πάντα άφθονη ασημένια βροχή. Πόσες αγκαλιές δεν με έκαναν δίπλα του... η μαμά, ο μπαμπάς, γιαγιάδες παππούδες... Πόσα παραμύθια και κάλαντα δεν άκουγα από κασέτες,  ξαπλωμένος δίπλα στη βάση του κοιτώντας πάνω τα κλαδιά που με σκέπαζαν τόσο γλυκά και ζεστά....  Ήξερα απ' έξω κάθε λεπτομέρεια από κάθε στολίδι. Καθόμουν με τις ώρες και τα μελετούσα. Κι όταν γέμιζε με δώρα...!!!! Αχ αυτά τα υπέροχα δώρα!!! Πόση αγωνία μέχρι το πρωινό το Χριστουγέννων που θα τα άνοιγα για να διαπιστώσω πόσες επιθυμίες μου είχε εκπληρώσει ο Άγιος Βασίλης...

Τα κρατώ όλα αυτά τα μαγικά Χριστούγεννα στην καρδιά μου. Προσπάθησα πολλές φορές να τα αναπαράξω ενήλικος πια, με αποτυχία επί το πλείστον... Αλλά πάντα θα αποτελούν σημείο αναφοράς των παιδικών μου αναμνήσεων.

O Παναγιώτης Πετράκης είναι performer, ηθοποιός, τραγουδιστής αγαπημένος τηλεοπτικά από τα "Μυστικά της Εδέμ".  Φέτος πρωταγωνιστεί στο Μιούζικαλ Hairspray, ενώ τραγουδά και στο "Αμμος" μαζί με τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Ελένη Φιλίνη. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares