Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

ΖzzzzZZZzzzzZzzz...

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... Όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά απ' όσα βλέπω στην τηλεόραση, μάλλον θα πλουτίσουν ξανά τα video clubs.


Σπύρος Γουναρόπουλος

Η σεζόν ξεκίνησε για πολλές εκπομπές, όμως η πρωταρχική μου πρόβλεψη είναι μάλλον δυσοίωνη. Μία απ' τα ίδια και χειρότερα σε μία ελληνική TV που περισσότερο σε "υποχρεώνει" να ξεκινήσεις διαδικτυακά μαθήματα πλεξίματος ή να παίξεις καμιά Μonopoly, παρά να την παρακολουθήσεις.

Κι επειδή είμαι τύπος που δεν περνάω καλά με χαζοχαρούμενες παρέες, καλύτερα θα είναι ορισμένοι να μην μας περνάνε για νοητικά καθυστερημένους.

Βλέπω πρόσωπα που μας κάνουν με το ζόρι να γελάσουμε! 

Βλέπω πρόσωπα που κάνουν τηλεόραση μόνο και μόνο για να βλέπουν τις φάτσες τους στα μόνιτορ του πλατό και να λένε "να μαμά, έχω κι εγώ εκπομπή".

"Μαζί και πάλι για να σας κάνουμε να περάσετε καλά"! Δεν θέλουμε ρε φιλενάδα να περάσουμε καλά, μαθαίνοντας αν η Kim Κardashian τράβηξε πάλι selfie την... φτιαχτή πίσω όψη της (που μεταξύ μας αν ρωτήσεις τους περισσότερους άντρες κανένας δεν την γουστάρει). Βρες ένα θέμα που να μου κάνει "κλικ".

Μπορείς ή απλώς αντιγράφεις ότι διαβάζεις στα περιοδικά και στα sites;

Αν είσαι copy ­paste, τσάμπα πληρώνεσαι...

Κάνοντας zapping στα κανάλια, βλέπω τύπους σε τρέιλερ να... επιδίδονται σε αθλοπαιδιές (που, αν τις έκαναν στην πραγματικότητα, θα έπαιρναν το νεφρό στο χέρι), κάπου αλλού καλοχτενισμένες κυρίες μέσα σε στούντιο να συζητούν με στυλ "τσάι και συμπάθεια" για το αν ο σύζυγος ροχαλίζει και έτσι περνάει η ώρα βασανιστικά μέχρι να χτυπήσει διάλειμμα για διαφημίσεις.

Κάπου εκεί νιώθω τον Μορφέα να έρχεται, αλλά με ξυπνάνε τα "πριόνια" που βαράνε μέσα στο πλατό όταν επιστρέφει η παρέα στον "αέρα". Και δώσ' του ξανά τα κορμιά να λικνίζονται (βλ. πανηγύρι στον Ορχομενό), αλλά δεν αντέχω άλλο... Χαμηλώνω την ένταση γιατί μου πήραν τα αυτιά οι τσιρίδες τους.

Κουβέντες ανούσιες κι εκεί καταλαβαίνεις ότι το να είσαι παρουσιάστρια είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Απ' το να είσαι στην κουζίνα και να μιλάς με την κολλητή σου για το αν ο "Μπάμπης" σου συμπαραστέκεται ψυχολογικά στα δύσκολα, παίρνεις μία εκπομπούλα και κάνεις και το κομμάτι σου. Eτσι, λέει ο νόμος της showbiz!

Και είμαστε ακόμη στην αρχή. Έχουν να δουν ακόμη τα ματάκια μας...

Κι επειδή μ' αρέσει να μιλάω με ονόματα, νομίζω ότι φέτος το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει η "κόντρα" της Ελένης με την Τατιάνα. Οι δυο τους θα τραβήξουν όλο το ενδιαφέρον και αυτές θα είναι που θα μονοπωλήσουν τα νούμερα. Όλα τα άλλα είναι απλά για κατανάλωση...

Υ.Γ. : Όπως είχε πει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους "Απαράδεκτους" ότι "ο σωστός ο άντρας βλέπει μόνο Ολυμπιακό", έτσι κι εγώ αυτή την ώρα που βγάζω το μεροκάματο θα ήθελα, λόγω της μεγάλης νίκης επί της Ατλέτικο, να κάνω ένα αφιέρωμα στον Κωστάκη Μήτρογλου. Αλλά επειδή δεν σας αρέσει ως γκόμενος, θυμίστε μου την επόμενη φορά να σας πω για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τις διαστροφές που έχει στο κρεβάτι με την Βικτόρια!

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ