Γιατί κράζετε τη Σπυροπούλου;

Τα πράγματα είναι απλά. Πρόκειται για μία κοπέλα που μπορεί να κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει το όνειρό της.... Να γίνει παρουσιάστρια!

Σπύρος Γουναρόπουλος

kalampoka_660x200-2

Είναι κακό αυτό; Και όταν λέμε τα πάντα, το εννοώ! Πόσο αγωνίστρια...

Όμορφη είναι, ταλαντούχα δεν τη λες, (προσπαθεί όμως), “δόντι” έχει, τι άλλο θα πρέπει να κάνει δηλαδή για να φτιάξει καριέρα; Κι αυτή η μπουρδολογία ότι “τρώει” κόσμο και κοσμάκη, ποιος ανίδεος το είπε; 

Επειδή ορισμένοι άσχετοι δεν φτάνουν το level της για να συνεργαστούν μαζί της; Η Κωνσταντίνα φταίει ή ο κάθε άσχετος του είδους “είδα φως και μπήκα” που δούλευε στον Alpha;

Μην μπερδεύεστε με την απόλυση της Κουτσελίνη. Εκείνη φταίει και το ξέρει και η ίδια! Δεν μίλησε από την αρχή. Το ρίσκαρε, έχοντας τρεις εκπομπές στο κεφάλι της και το μεγάλο “θράσος” να μάθει στη Σπυροπούλου πως να παριστάνει την παρουσιάστρια. 

Μία το “Καλοκαίρι Παντού” με την Καινούργιου (πήγε άπατη), μία το “Happy Day” (πηγαίνει πολύ καλά) και μία το “Βίλα μου, βιλίτσα μου” που όσο και να χτυπιέστε εσείς εκεί έξω δεν πρόκειται να κοπεί.

Και χειρότερα νούμερα να κάνει από την Ηλιάκη, το Κωνσταντινάκι μας θα είναι εκεί, στους δέκτες μας, να μας θυμίζει την πραγματική Ελλάδα της δεκαετίας του '80!

Έχεις “κονέ”; Σώθηκες!

Είναι και οι άλλοι, οι ξερόλες, που λένε “ναι ok, αλλά πόσο θα κρατήσει αυτή η τραγωδία που βλέπουμε κάθε σαββατοκύριακο; Κάποτε θα τελειώσει”.

Να σας πληροφορήσω ότι “αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω”. Άρα μην κάνετε όνειρα. 

Το είδα το Κωνσταντινάκι μου και στο Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε η UNESCO για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. 

Τη φάγατε με τα μάτια σας. Μία σελίδα της έδωσαν να διαβάσει, οκτώ λάθη έκανε! Μα πόσο τη ζηλεύετε...

Αλλά δεν θα σας περάσει, η ξανθιά καλλονή θα κάνει αυτό που θέλει. 

Όσοι νομίζετε πως η Κωνσταντίνα είναι με “ημερομηνία λήξης” είστε γελασμένοι. 

Θα σας φτάσει στα πρόθυρα του ψυχιατρείου, θα σας κάνει να παίρνετε τα Lexotanil με τις χούφτες, θα σας φορέσει τον ζουρλομανδύα, αλλά εκείνη αγέρωχη. Και καλά θα σας κάνει. 

Γιατί αυτό αξίζετε....

* Και κάτι που το διαβάζω συνεχώς και είναι λανθασμένο. Το δικαστήριο της Ελένης και του Λάτσιου δεν αναβλήθηκε, αλλά ματαιώθηκε! Αυτό φέρνει εξελίξεις...About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares