Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

Του Κουτσούμπα η λατρεμένη!

Είχα ορκιστεί να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά μαζί της, αλλά πάντα κάτι κάνει ρε παιδί μου και σε στέλνει στο κελί ψυχιατρείου, με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ συγκάτοικο!


Σπύρος Γουναρόπουλος

Βέβαια το γνωμικό "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση" δεν ισχύει για το Κωνσταντινάκι.

Χαζό δεν το λες, αλλά ούτε και ιδιοφυΐα. Απλώς παίζει το παιχνίδι που της πασάρουν και προσποιείται ότι όλα αυτά που της καταλογίζουν είναι άδικα για εκείνη. Το παιχνίδι, όμως, δεν το παίζει καλά.

Γι' αυτό τι έκανε;

Ακολούθησε τακτικές άλλων παρουσιαστριών μόνο και μόνο για να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Τη μία (βλ. απόλυση Κουτσελίνη) δεν καταδέχεται καν να μιλήσει στους δημοσιογράφους και απ' την άλλη (όταν της κάνουν στην Κάντζα ιδιαίτερο μάθημα πως και τι να πει) δέχεται τους ταλαίπωρους με τα μικρόφωνα μετά χαράς για να δώσει ρεσιτάλ υποκριτικής!

Έτσι λοιπόν, είδα τη Σπυροπούλου να αντιγράφει πιστά την... Άντζελα Ζήλεια και να μας εξηγεί ότι δεν πρέπει να της κρίνουμε τόσο αυστηρά γιατί είναι νέα και άπειρη.

Κι εγώ κάποτε ήμουν νέος και άπειρος στη δημοσιογραφία, αλλά οι παλιοί με έστελναν να τους φέρνω καφέδες και να τους βγάζω φωτοτυπίες και δεν μου έδωσαν ποτέ δική μου εκπομπή.

Το κλάμα, όμως, έπεσε στην εξής ατάκα της: "Εγώ δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους. Δουλεύω για τον άνθρωπο, τον ηχολήπτη, τον κάμεραμαν"!

Εκεί μου έφυγε ο καφές!

Δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον σ' αυτό τον κόσμο.

Νομίζεις Κωνσταντινάκι μου ότι θα σε λυπηθεί κανείς; 

Νομίζεις ότι θα δείξει κανείς οίκτο στο πρόσωπό σου, όταν εσύ έχεις στείλει κόσμο και κοσμάκη στην ανεργία;

Έτσι όπως το πας θα σε δούμε και στα Προπύλαια με look κνίτισσας να μοιράζεις τον "Οδηγητή" με σταμπαριστό t­shirt τη φάτσα του Κουτσούμπα! 

Όλοι ξέρουμε τι παίζει, αλλά δεν μιλάει κανείς γιατί θα του έρθει η αγωγή και μετά θα πληρώνει μέχρι να έρθει ο "Μυστράς" να τον παραλάβει. 

Γι' αυτό κόψε το δούλεμα γιατί αυτό άρχισε να εκνευρίζει τον κόσμο. Κι αυτό φάνηκε από τα νούμερα.

Και δεν έμεινες μόνο εκεί, αλλά έριξες και το "καρφί" σου στη Μενεγάκη και στον Λαζόπουλο, όταν ανέφερες για άλλους παρουσιαστές με 10 χρόνια προϋπηρεσία που άλλαξαν κανάλι και έκαναν μικρά νούμερα. 

Όσο και να επιμένεις, όμως, η ρετσινιά σου έμεινε. Ο ίδιος σου ο χώρος, όπου σώνει και καλά ήθελες να μπεις, σε αποβάλλει από μόνος του. Γιατί νόμιζες ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πειράξει.

Η έπαρση πληρώνεται μικρή μου κνίτισσα με παπούτσι Louboutin και τσάντα Louis Vuitton!

Ας πρόσεχες!

Y.Γ.: Όχι άλλο Κουτσελίνη, σας παρακαλώ... Ζήνα μου τώρα άρχισες να κελαηδάς. 'Οταν ήσουν δίπλα της έλεγες ότι είναι η καλύτερη παρουσιάστρια. Σταμάτα λοιπόν να κάνεις λες και ανακάλυψες για πρώτη φορά το Twitter. Σταμάτα να απαντάς ειρωνικά σε κάθε δήλωση της Σπυροπούλου. Τώρα... πέταξε το πουλάκι κι αυτό που κάνεις φαίνεται γελοίο!

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.