Του Κουτσούμπα η λατρεμένη!

Είχα ορκιστεί να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά μαζί της, αλλά πάντα κάτι κάνει ρε παιδί μου και σε στέλνει στο κελί ψυχιατρείου, με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ συγκάτοικο!

Σπύρος Γουναρόπουλος

kalampoka_660x200-2

Βέβαια το γνωμικό "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση" δεν ισχύει για το Κωνσταντινάκι.

Χαζό δεν το λες, αλλά ούτε και ιδιοφυΐα. Απλώς παίζει το παιχνίδι που της πασάρουν και προσποιείται ότι όλα αυτά που της καταλογίζουν είναι άδικα για εκείνη. Το παιχνίδι, όμως, δεν το παίζει καλά.

Γι' αυτό τι έκανε;

Ακολούθησε τακτικές άλλων παρουσιαστριών μόνο και μόνο για να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Τη μία (βλ. απόλυση Κουτσελίνη) δεν καταδέχεται καν να μιλήσει στους δημοσιογράφους και απ' την άλλη (όταν της κάνουν στην Κάντζα ιδιαίτερο μάθημα πως και τι να πει) δέχεται τους ταλαίπωρους με τα μικρόφωνα μετά χαράς για να δώσει ρεσιτάλ υποκριτικής!

Έτσι λοιπόν, είδα τη Σπυροπούλου να αντιγράφει πιστά την... Άντζελα Ζήλεια και να μας εξηγεί ότι δεν πρέπει να της κρίνουμε τόσο αυστηρά γιατί είναι νέα και άπειρη.

Κι εγώ κάποτε ήμουν νέος και άπειρος στη δημοσιογραφία, αλλά οι παλιοί με έστελναν να τους φέρνω καφέδες και να τους βγάζω φωτοτυπίες και δεν μου έδωσαν ποτέ δική μου εκπομπή.

Το κλάμα, όμως, έπεσε στην εξής ατάκα της: "Εγώ δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους. Δουλεύω για τον άνθρωπο, τον ηχολήπτη, τον κάμεραμαν"!

Εκεί μου έφυγε ο καφές!

Δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον σ' αυτό τον κόσμο.

Νομίζεις Κωνσταντινάκι μου ότι θα σε λυπηθεί κανείς; 

Νομίζεις ότι θα δείξει κανείς οίκτο στο πρόσωπό σου, όταν εσύ έχεις στείλει κόσμο και κοσμάκη στην ανεργία;

Έτσι όπως το πας θα σε δούμε και στα Προπύλαια με look κνίτισσας να μοιράζεις τον "Οδηγητή" με σταμπαριστό t­shirt τη φάτσα του Κουτσούμπα! 

Όλοι ξέρουμε τι παίζει, αλλά δεν μιλάει κανείς γιατί θα του έρθει η αγωγή και μετά θα πληρώνει μέχρι να έρθει ο "Μυστράς" να τον παραλάβει. 

Γι' αυτό κόψε το δούλεμα γιατί αυτό άρχισε να εκνευρίζει τον κόσμο. Κι αυτό φάνηκε από τα νούμερα.

Και δεν έμεινες μόνο εκεί, αλλά έριξες και το "καρφί" σου στη Μενεγάκη και στον Λαζόπουλο, όταν ανέφερες για άλλους παρουσιαστές με 10 χρόνια προϋπηρεσία που άλλαξαν κανάλι και έκαναν μικρά νούμερα. 

Όσο και να επιμένεις, όμως, η ρετσινιά σου έμεινε. Ο ίδιος σου ο χώρος, όπου σώνει και καλά ήθελες να μπεις, σε αποβάλλει από μόνος του. Γιατί νόμιζες ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πειράξει.

Η έπαρση πληρώνεται μικρή μου κνίτισσα με παπούτσι Louboutin και τσάντα Louis Vuitton!

Ας πρόσεχες!

Y.Γ.: Όχι άλλο Κουτσελίνη, σας παρακαλώ... Ζήνα μου τώρα άρχισες να κελαηδάς. 'Οταν ήσουν δίπλα της έλεγες ότι είναι η καλύτερη παρουσιάστρια. Σταμάτα λοιπόν να κάνεις λες και ανακάλυψες για πρώτη φορά το Twitter. Σταμάτα να απαντάς ειρωνικά σε κάθε δήλωση της Σπυροπούλου. Τώρα... πέταξε το πουλάκι κι αυτό που κάνεις φαίνεται γελοίο!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares